RETRO RÁDIÓ

Lady Gaga drámai vallomása: Megerőszakolt, majd kidobott a kocsiból, terhes lettem





Oprah Winfrey keményen belenyúlt a sztárok eltitkolt életébe. A hírrésegek sorra mesélik el miken mentek már keresztül életük során.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.21.
Szívszorító

Oprah legújabb műsorában elsőként Harry herceg vallott színt, történetével sokakat sokkolt. Mint az megírtuk, II. Erzsébet királynő unokája, Harry őszintén elmesélte, hogy Meghan Archie-val volt várandós, amikor öngyilkos akart lenni.

Egyik trauma a másik után (Fotó: AFP)

De ez csak egy a sokkoló hírek közül

Lady Gaga szintén drámai történetről vallott Oprah műsorában. Az énekesnő fiatal korában egy szörnyű traumán ment keresztül, ami miatt a mai napig poszttraumás stressztől szenved.

A sztár korábban már elárulta, hogy 19 éves korábban megerőszakolta egy zeni producer. Most azonban a műsorvezető részletesen beszélt arról, pontosan mi is történt akkor - írja Metro.

A megrendítő interjúban a 35 éves Lady Gaga elmondta, hogy 19 éves korában már a zene világában a háttérben dolgozott. Amikor egy producer az mondta neki, „Vedd le a ruhádat”. Ő erre nemet mondott, de mindhiába. A férfi nem állt le és megfenyegette a mostanra sikeressé vált énekesnőt.

Lady Gaga terhes volt (Fotó: shutterstock)

A producer többször megerőszakolta, molesztálta

Gaga az első eset kapcsán olyan sokkos állapotba került, hogy attól az agya szó szerint kikapcsolt, nem érzett semmit. Fizikai zsibbadást és fájdalmat érzett a roham után. Az erőszak hónapokon át tartott, de a legutolsó alkalom mindent vitt.

A személy, aki megerőszakolt, kilökött a kocsiból a sarkon a szüleim házánál, mert hánytam és rosszul voltam attól, hogy molesztáltak.” - mondta az énekesnő.

Évekkel később is azt a fájdalmat érezte

Lady Gaga krónikus fájdalmat érzett a testében, orvoshoz fordult, és poszttraumás stressz szindrómával diagnosztizálták, fájdalmának oka az volt, hogy teljesen kikészült a 19 évesen átélt sokktól.

Oprahnak azt is elmesélte, hogy épp olyan erős volt a fájdalma, mint amikor a férfi, aki megerőszakolta, és teherbe ejtette, majd kidobta az utcára. Az énekesnő ezzel a mondatával sokkolta a nagyvilágot. Hiszen korábban soha senkinek nem arról, hogy terhes volt. Azt mind a mai napig nem hajlandó elárulni, ki követte el ellene a borzalmat. Az énekesnő azt állítja, soha nem fogja kimondani a nevét, mert akkor ismét rátörne a fájdalom.

Gaga azt is bevallotta, hogy a történtek után önpusztításba kezdett... Drog, alkohol, volt amikor a depresszió miatt meg is vágta magát.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás