RETRO RÁDIÓ

Pikáns részletek: Kulcsár Edina titokban randizott új szerelmével egy zalakarosi wellnessben





Kulcsár Edina úgy döntött, nem bujkál tovább, és hétfő délután egy képpel tudatta a nagyvilággal: újra szerelmes. Volt férjének, Csutinak megvan a véleménye a történtekről, de olyan dolgok láttak napvilágot, amiket még ő is megdöbbenéssel fogadott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.19.
drámai szakítás

Kulcsár Edinára egy év gyötrődés után rátalált a boldogság a 25 éves énekes-rapper, Varga Márk, azaz G.w.M személyében. A modell állítása szerint a három éve tartó házassága nem az új szerelem miatt ért véget, a követők mégis pálcát törnek felette, hogy ilyen gyorsan sikerült továbblépnie. A házasság négy fala közé ugyan nem látunk be, de Edina nyilatkozatában leírta, hogy férjével már jó ideje nincsenek együtt. A volt szépségkirálynő egy fontos lépést ugyanakkor csak ma tett meg - írja a Bors.

Nevet változtatott

A modell Instagram-oldalán keddig Szabó-Kulcsár Edinaként szerepelt, azonban az új kapcsolat felvállalása után férjének nevét eltüntette az oldaláról. Bár a válás még nem mehetett végbe, a sikeres üzletasszony már csak Kulcsár Edinaként hivatkozik önmagára. Kíváncsiak voltunk, hogy volt párja, Csuti mit szól a hirtelen változásokhoz.

Nem az én dolgom – mondta a Bors megkeresésére Szabó András Csuti, akiben a válás bejelentése óta gyerekei és barátai tartják a lelket.

Közös pihenés

A névváltoztatás mellett egy furcsa összefüggésre is felfigyeltek a követők. Január elején Edina Zalakaroson egy wellnesshotelben tartózkodott, hogy saját vállalkozásának új üzletében egy továbbképzésen segítsen. Az egykori szépségkirálynő még képeket is posztolt közösségi oldalára, hogy a szállodában volt, ahová vele tarthatott édesanyja is, aki a róla készült fotókat készítette. Ám ezzel megegyező időpontban G.w.M. is Zalakaroson pihent ugyanabban a hotelben, ahol Edina új szalonja nyílt. Egy – azóta már a közösségi oldalról eltávolított – képen jelölte meg az énekest egy rajongója, amint a szálló éttermében pózolnak. Ez természetesen lehet véletlen, de az Edina által kirakott szerelmes közös fotón ugyanabban a ruhában, ugyanolyan hajjal látható a modell, mint a Zalakaroson készült képen. Érdekesség, hogy december elején a két mára széthullott család még közösen látogatott el Edina új vidéki üzletének megnyitójára.

De mit szól a volt férj?

A Bors telefonon megkereste az elhagyott férjet, hogy mit szól ahhoz, vajon január elején a felesége és új párja már tényleg együtt romantikázott egy vidéki wellness-szállóban? Csuti azonban hosszú csend után nem szerette volna kommentálni a feltételezést. Ahogy azt sem véleményezte, hogy Edinára valóságos népharag zúdult az új szerelmének bejelentése kapcsán.

Nem foglalkozom azokkal a kommentekkel. Ha figyelnék rájuk, nem tudnék előrelépni. A magam feladataira akarok koncentrálni, a gyerekeimre, a testemre és a lelkemre – mondta Csuti, akit viszont az internet népe elhalmoz bátorító, pozitív üzenetekkel. Hogy hogyan esnek ezek a visszajelzések az üzletembernek, arra különös választ adott.

Picit olyan, mint amikor valaki haldoklik, kap egy gyógyszert, javul az állapota, de mégis csak mozdulatlanul fekszik. Szívet melengető ez a sok pozitív üzenet, de senki nem tudja, hogy a kapcsolatunkban én hol és hogyan hibáztam – tette hozzá Csuti, aki megjegyezte, hogy ha Edina bármiben a támogatását kéri, ő segíti.

Továbbra is szeretném védeni a feleségem! – zárta határozottan a volt férj.

Balázs: Edina azt sem tudja, merre van arccal

Kedd reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában is terítéken volt Kulcsár Edináék válása és a modell új kapcsolata. A Rádió1 műsorvezetője nem rejtette véka alá véleményét.

Ez a legnagyobb rossz, amikor így ömlik a sz@r a nyakadba. De látva Edinát, én is töltöttem vele egy pár hetet, azt sem tudja, merre van arccal szegény. Annyira semmiféle tudatosság nincs benne, és annyira sodródik és annyira nem tudja, ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm – mondta a műsorvezető, aki szerint méltatlan volt így befejezni egy házasságot, és az érzelmi intelligencia egy külön dolog.

Luxus minden mennyiségben

A 25 éves G.w.M gyorsan küzdötte fel magát a zenei ranglétrán. Novemberben egy stáb egy egész napot töltött a rapperrel, aki azzal fogadta a filmeseket, hogy most vett egy 2020-as Porsche Panamerát, amiből ez az egy lesz az országban. Márk egyébként korábban hagyott már ott ruhaboltban 5 millió forintot is. A hatalmas luxus mellett az énekes azonban továbbra is utcagyerekként gondol magára - írja a Bors.

Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás