Sajnálom. Nem kellett volna ezt mondanom. Most a zsarukkal vagyok, úton vagyok a kórházba. Bocsánat, ha mindenkit felzaklattam. Elvesztem a gyerekem nélkül, és utálom magam. A kórház egy ideig segít. De meg fogom találni Shane-t. Ez csak késés” – írta az énekesnő rajongóinak.

Sinéad O’Connor azt követően került kórházba, miután a hozzá különlegesen kötődő, mindössze 17 éves fia a közelmúltban öngyilkos lett. Az 55 éves Sinéad csütörtök este több posztot is közzétett a Twitteren, ami arról árulkodik, hogy rettenetes állapotban van az énekes.

Úgy döntöttem, követem a fiamat. Nincs értelme élni nélküle. Mindent, amihez hozzányúlok, tönkreteszek. Csak miatta maradtam. És most elment. Tönkretettem a családomat. A gyerekeim nem akarnak ismerni. Szar ember vagyok. És mindannyian csak azért tartotok kedvesnek, mert tudok énekelni. Nem vagyok az” – írta első csütörtök esti posztjában.

„Szar vagyok. Nem érdemlem meg, hogy éljek, és mindenkinek, aki ismer, jobb lesz nélkülem. Sajnálom az általam okozott károkat” – folytatta nem sokkal később.

Ezután még aznap este újabb három bejegyzést tett közzé a fiát gyászoló Sinéad.

„Az elmúlt három napban egyedül vagyok. Mert szar vagyok. És joggal, senki sem akar megismerni. Idegesítettem Shane apját, mert tweeteltem a temetésről. Én akkora barom vagyok. Sajnálom, Donald. Magányos vagyok. A Twitter a magányos embereké. Az olyan szörnyek, mint én, rettenetesen magányosak lesznek” – írta.

Ez nem mások hibája, csak az enyém. Shane halála nem más, csak az én hibám. Az enyém, nem más hibás, csak az enyém. Nem akarok egy olyan világban élni, ahol nincs Shane és a többi gyerekem. Nem érdemlem meg, hogy éljek. Az én hibám. Senki másé” – írta újabb borzalmasan aggasztó posztjában.

„Születésemtől fogva elcseszett voltam. Ez nem a szüleim hibája, nem a családom vagy a gyerekek hibája. Ez az enyém. Isten tévedett. Szóval visszaküldöm magam, és megkeresem. Az egyetlen ember ezen a földön, aki valaha is igazán szeretett engem” – írta aznap esti újabb bejegyzésében, melyet követően már arról posztolt, hogy állapota miatt kórházba szállították.

Ha segítség kell

Ha Te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!