Köllő Babett számára igazán különleges ez a mai nap, hiszen több mint három év után ma végre hazalátogat testvére a párjával együtt. Óriási dolog ez, hiszen nagyon régóta nem látta sem a tesóját, sem az édesanyját, akik hosszú ideje Los Angelesben élnek.

Köllő Babett és édesanyja (Fotó: Instagram)

FaceTime-szeretet

Anyával 2019. januárban találkoztam utoljára, az öcsémet meg még régebben láttam. Szerintem még 2018-ban, de igyekeztünk naponta FaceTime-on tartani a kapcsolatot. Az ölelés hiányzik a legjobban, de a pandémia alatt a legfontosabb az volt, hogy egészségesek maradjunk – tette hozzá Babett, aki igazi örömünnepre készül.

Babett bátyja, aki végre hazautazik (Fotó: Instagram)

Különleges kérés

A mai érkezést Babett már nagyon várja, sőt napok óta készül rá, hiszen a pár különleges kérésekkel fordult hozzá.

– Öcsém párja leadta a rendelést. A zserbómat nagyon szeretik, ezért sütöttem nekik két tepsivel. Apróságokat kértek, túrórudit – főleg az epres és a barackos –, amihez ott nem jutnak hozzá, ezeket imádják. Rövid időt tudunk sajnos csak együtt tölteni, egy esküvőre is ellátogatnak – mesélte a Sztárban Sztár leszek! új mestere, aki már nagyon várja, hogy landoljon a repülőgép.

Anyatigris Babett

Az, hogy a színésznő az édesanyját, a Los Angelesben élő Katalint mikor láthatja személyesen, még nem tudni, de addig is rengeteg feladat vár a sztárra.

Köllő Babett a lányát is beoltatná a koronavírus elleni vakcinával

Korábbi Sztárban Sztár adásában készült kép Babettről (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

– Most a nyáron sokat dolgozom, még nem tudni, mi fér bele és mi nem, de augusztusban próbálok két hetet szabaddá tenni, hátha el tudunk utazni. Hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek!, ami egy elképesztően izgalmas feladat. Jó érzés, amikor mentoráltjaid vannak. Én egy igazi anyatigris vagyok, rengeteg időt fogok velük tölteni. Magamat ismerve minden esély meg van arra, hogy nálam legyen a győztes előadó. Elképesztően tehetséges emberek jöttek a válogatókra. Számomra ami a legfontosabb, hogy teret tudjunk biztosítani ezeknek a fiataloknak, hogy meg tudják mutatni magukat a műsorban – mesélte Babett, aki hozzátette: drámai pillanatokban is bővelkedik majd az ősz legjobban várt műsora.