Múlt csütörtökön egy kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen haladt az a kerékpáros, akit egy, a 35-ös út felől nagy sebességgel érkező személyautó gázolt el. A Hajdúböszörményben történt eset híre hamar elterjedt a városban, a szemtanúk pedig azonnal tudni vélték, hogy az autó vétkes sofőrje Bezerédi Zoltán, akit számos kiváló színházi színdarab mellett a televízióból, az elmúlt évek igen népszerű sorozataiból, a Doktor Balaton, a Válótársak és A mi kis falunkból is jól ismerhetnek.

Amikor hallották a csattanást, azonnal az utcára siettek az ott élők. Kiderült, hogy egy igen balesetveszélyes kereszteződésről van szó, ahol nem először történik hasonló eset. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült – írta a police.hu.

A helyiek régóta tudják, hogy veszélyes a keresztezôdés

A helyiek régóta tudják, hogy veszélyes a keresztezôdés

A baleset következtében a 21 éves bringás hat és fél métert repült. A Blikk szerint agyrázkódást szenvedett, és bár törések nélkül megúszta, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült. A mentők szerint kifejezetten szerencsés, mert az ilyen ütközésekbe más belehalhatott vagy lebénulhatott volna.

Az ügyben a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A Bors kérdéssel fordult a hatóságokhoz, azt szerették volna tudni, hogy fogyasztott-e alkoholt Bezerédi Zoltán színművész.

„A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitánysághoz e-mailben megküldött megkeresése alapján tájékoztatom, hogy a baleset összes részesével szemben megtörtént az alkoholszondás ellenőrzés, amely valamennyi esetben negatív lett” – válaszolt a hatóság.

Az ügyben a Bors megkereste Bezerédi Zoltánt is, aki udvariasan elhárította az érdeklődést, nem kívánt nyilatkozni.