Kiderült! Ez mentette meg Varga Miklós hangját





Az énekesnek tavaly év végén volt egy hangszál-bevérzése, amelyet három hónapos rehabilitáció követett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.16.
koronavírus

Ezt követően ugyan felénekelte új albumát, de a járvány miatti pihenés jól jött, hiszen ennek köszönheti, hogy visszanyerte hangja fittségét. Bőven kijutott a pihenésből Varga Miklósnak, aki kétszer három hónapot töltött takarék üzemmódban. Az első három hónapot egy hangszál-bevérzésnek, utóbbi hármat pedig a járványnak köszönhette. „Még novemberben volt egy hangszál-bevérzésem, elképesztően sűrű és megterhelő év volt mögöttem, meg is lett az „eredménye”. Annyira le kellett állnom, hogy még az emberi kommunikációt is minimálisra kellett csökkentenem, a hangszálaim elvesztése volt a tét” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a kiváló előadó, aki ezután azt hitte, minden a régi kerékvágásban mehet majd tovább.

„A pihenő után felénekeltem az új lemezem, amely március 15-én jelent volna meg. Azonban jött a pandémia, így újabb három hónapnyi pihenés következett. Hiányzott a színpad, de nem bánom, hogy így alakult, hiszen ennek a második „pihenésnek” köszönhető, hogy a hangomnál visszajöttek azok a mélységek és magasságok, amik kikopóban voltak. Persze, korábban voltak intő jelek, hamarabb elfáradt a hangom, nehezebb volt regenerálódnia, de a színpadi rutinnal igyekeztem mindent kiküszöbölni. A karantén azonban rávilágított arra, hogy igenis, néha pihentetni kell a hangomat” – mesélte Varga Miklós, aki ebben a periódusban egészen más területen bontakozott ki.

„Leginkább kertészkedtem, elvégeztünk olyan munkálatokat, amelyekre évek óta nem jutott idő. Egyúttal újra megismertük egymást a családtagokkal. A gyerekeim már egyetemisták, egyébként ritkán látom őket, de ebben az időszakban sokkal többet voltunk együtt, aminek nagyon örültem” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Varga Miklós.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás