Khloé Kardishiant a napokban fotózták le, amint éppen lányával True-val és bátyja, Rob Kardashian lányával, Dream-el tölti szabadidejét – minderről a Daily Mail számolt be.

A 37 éves csinos médiaszemélyiség ahogy arról már korábban beszámoltunk láthatóan igen jó formában van. A mostani kirándulás alkalmával is úgy öltözött, hogy láttatni engedte híres hátsóját a magára húzott feszes tréningruhában. Khloe sportos alakját és csodásan arányos alakját kihangsúlyozta a magára öltött vékony fekete spandexből készült fekete nadrágja és az ugyanilyen szűk fekete pólója. szettjét egy Nike cipőjével dobta fel. A híresség szőke tincseit copfba tette, maszkot és fekete napszemüveget viselt, amikor kiszállt Rolls Royce Cullinanjéből. Khloé a gyerek kezét megfogva sétált el a kamera előtt, hogy intézhesse az ügyeit.

A kiruccanásra aközben került sor, hogy a hírek szerint Khloé szakított párjával, lánya apjával a kosaras Tristan Thompson -nal. A sztár nem mindennapos alakját és bájait, rendre forró, feszülő ruhákban mutatja meg rajongóinak.

A Kardashian lány szereti megmutatni magát, itt melleit dobta be rajongói örömére Fotó: AFP