Kate Hudson már három gyerek édesanyja, ezért pontosan tudja, hogy hogyan szabaduljon meg a várandósság alatt felszedett kilóktól. A Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt című film sztárja szerint a tudatos étkezés segít a legjobban a fogyásban.

„A harmadik baba után kicsit tovább tartott lefogyni. Körülbelül 12 hónapba telt, de ezúttal másképp csináltam mindent. Az ételhez való hozzáállásomon változtattam. Okosabb módja ez a fogyásnak, mert így nem jönnek vissza a kilók. Szerintem az a csodálatos ebben, hogy azt ehetsz, amit akarsz, csak tudatosan kell enned, tudnod kell, mi van a tányérodon és az milyen hatással van a testedre” – árulta el a világsztár a People Magazinnak.

A színésznő körülbelül két hónappal lánya, Rani Rose megszületése után érezte úgy, hogy képes visszaszerezni régi bomba alakját. Kate igazi felüdülésnek tartja, amikor edzhet.

„Élvezem a fegyelmezettséget. Szeretek sportolni és szeretek aktív lenni. Számomra ez egyfajta szórakozás, hogy újra meg újra új kihívás elé állítom a testemet. A terhesség után visszatérni az edzésekhez, újra megtalálni a hasizmomat, és minden alkalommal egy kicsit még keményebben hajtani magam – én élvezem ezeket a kihívásokat. Edzeni ugyanakkor nehéz, ha az embernek gyerekei vannak. Mindenkit magad elé sorolsz, és nem nagyon találod az időt, hogy néha csak magadra koncentrálj” – mesélte a csinos anyuka.

Kate Hudson

Három gyerek után is bomba formában van Fotó: Getty Images