A kanadai születésű Justin Biebert senkinek sem kell bemutatni, dalai százmilliók hallgatják világszerte, a mindössze 27 éves fiatalember a Youtube aranykorában több számával is átlépte az 1 milliárdos megtekintést. Nemsokára pedig világturnéra indul, amely során Magyarországra is ellátogat rajongói legnagyobb örömére.

Most Instagram-oldalán osztott meg fotókat ritkán látott kisöccsével. Profilját 204 millióan követik a közösségi média felületen.

Itt ülök és csak nézem ezeket a képeket, és eszembe jutott, mennyire szeretlek kistesó, Nagyon büszke vagyok rád. Nem hiszem el, hogy már 12 éves vagy. Csodálatos, édes, jóképű és különleges vagy, megtiszteltetés számomra, hogy a bátyád lehetek„ – írta bejegyzésében a sztár. A képet 20 óra alatt 3 millióan lájkolták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Justin Bieber 2023-ban 5 kontinenses világturnéra indul, amely során március március 11-én a Papp László Sportarénában is műsort ad. Több, mint 20 országban és 90 fesztiválon fog fellépni. A budapesti fellépésén egy-egy jegy ára attól függ hova szól, így 25-70 ezer forint közötti összeget kell fizetnünk értük. VIP jegyet is lehet persze vásárolni, ezért már borsosabb árat, 380 ezer forintot is elkérhetnek. További információkat és jegyvásárlási lehetőségeket itt tudtok találni.