Johnny Depp csinos védőügyvédjét, Camille Vasquez-t talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a 37 éves hölgy volt az, aki az Amber Heard elleni rágalmazási perben a színészt képviselte. A heteken át tartó tárgyalást milliók követték élőben vagy online, s persze azonnal elindultak a találgatások is: csupán munkakapcsolat van Depp és a bájos ügyvédnő között?

Johnny Depp-el madarat lehetett volna fogatni, amikor az ítélet kihirdetése után kilépett a bíróság épületén

Fotó: Getty Images

Camille a People magazinnak adott interjúban elmondta: a róluk szóló pletykák csalódást keltők, mindez sajnos „a női léttel jár”, ami kifejezzen bántó számára. Egyúttal a találgatások végére is pontot tett, miszerint Depp és közte csupán barátság van, mely már 4 éve tart, egyébként pedig ő maga boldog párkapcsolatban él. Arról nem is beszélve, hogy ügyvédként etikátlan lenne, ha a védencével szexuális kapcsolatba kerültek volna.

Csalódást okoz, hogy bizonyos sikereket a külsőmmel értem el, vagy azt, hogy a Johnnyval való interakcióim – aki egy barátom, akit már négy és fél éve ismerek és képviselek –, nem voltak professzionálisak. Ezt kiábrándító hallani, szexista.