Élete legsúlyosabb drámájáról vallott Hevesi Kriszta. A közkedvelt szexuális pszichológusnő ugyanis maga is zaklatás áldozata volt. Az eset idején mindössze 18 éves sztár modellként szeretett volna érvényesülni a tanulmányai mellett, ezért több fotózáson vett részt, hátha ettől beindul a karriere.

-Eszembe jutott egy ezer éve eltemetett dolog. Anno csak az arcomat kezdték el fotózni, azt mondták a szakemberek, hogy kicsi vagyok és nem lesz belőlem modell -kezdte viccesen a fájdalmas történetét Kriszta a LifeTV Bréking című műsorában, aki végül lehetőséget kapott egy egész alakos portfólióra.

Fotó: LIFE TV

Utána egy ismert fotós megkért arra, hogy fotózzunk a lakásában lévő stúdiójában. Elmentem, de amint beléptem rám ugrott, rám feküdt ez a nagyon nagy testű férfi. Alig bírtam elmenekülni, felkaptam a cuccomat és futottam a buszmegállóhoz -mesélte Kriszta, akit évtizedekkel később is felzaklatott a történet. A szakember fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy beszélni kell az ilyen és ehhez hasonló esetekről.

-Akkor nem biztos, hogy lett volna kinek elmondanom, persze anyuék meghallgatják, de hirtelen ők se tudtak volna mit tenni -mondta Kriszta