Horváth Gréta tippjei: így éld túl nőként a házi karantént!





Hasznos tippeket adott a lezárások idejére az olvasóknak Horváth Gréta. Az influenszer szeret maga elkészíteni mindent, legyen szó manikűrről vagy frizuráról. Ételt sem dob ki soha a kukába, vallja, hogy maradékokból is finomakat lehet főzni.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.03.05.
karantén szépség Horváth Gréta lezárások

A kormány csütörtöki döntése szerint hétfőtől bezárnak az üzletek, kivéve az élelmiszerboltok, drogériák, benzinkutak és patikák. A lezárás a szépségszektort is érinti, tehát március 22-ig nem lesznek nyitva a fodrászatok, szépségszalonok sem. Horváth Gréta, az Ázsia Expressz második szériájának győztese már hónapok óta otthoni körülmények között készíti el a manikűrjét és a haját is. A mindig csinos anyuka a Metropol olvasóinak hasznos tippeket adott arra vonatkozólag, hogyan szépülhetnek otthon a hölgyek.

– Én már jó ideje mindent magamnak készítek el. A hajamat anyukám festi, a körmökre géllakkot használok. Korábban manikűröshöz jártam, de tavaly december óta beszereztem egy otthoni géllakkészletet, így magamnak és a családom nőtagjainak is én csinálom meg a körmét. A hölgyeknek javaslom, hogy ha meg is ijedtek a korlátozásoktól, senki ne kezdje el lekapargatni műkörmét, géllakját, inkább vásároljon egy speciális manikűrkészletet, amikhez már egészen olcsón hozzá lehet jutni az interneten. A sportolásról sem kell lemondani: nemrégiben vásároltam egy futópadot, így nincs kifogás, hiába zártak be az edzőtermek, otthon is tudok tornázni. Valamint egy infraszaunát is beszereztem, ami idővel úgyis visszahozza az árát. Azon felül, hogy rengeteget spóroltam az utóbbi hónapokban, sokkal kényelmesebb is, hogy a saját otthonomban mindent elérek, amire szükségem van – mondta el a Metropolnak Horváth Gréta.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

 

Az influenszer elárulta, hogy férjével, Meggyes Dáviddal nem esnek kétségbe, igyekeznek nyugodtan kezelni a kialakult helyzetet.

– Nem fogunk óriási élelmiszeradagokat felhalmozni, ahogy eddig sem tettük. Az Ázsia Expressz óta nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne pazaroljuk az ételt. Sokszor maradékokból főzök nagyon finom fogásokat, így nálunk soha nem kerül a kukába semmiféle élelmiszer. Mindent meg lehet oldani, csak egy kis kreativitás szükséges hozzá!

Házitanítókká válnak

Sok szülőhöz hasonlóan Horváth Grétáékra is több feladat hárul az elkövetkezendő hetekben. Kisfia, Filip első osztályos, ám az általános iskolák bezárásával egy hónapig most otthonról tanul majd.

– Nem lesz könnyű feladat, de Dávid és én is igyekszünk mindenben segíteni Filipnek. Minden tiszteletem a tanároké, hiszen nem könnyű egy gyereket lekötni, pláne otthon tanítani. Filip imádja az iskolát, jól tanul, a közösségbe is beilleszkedett, így biztos nehéz lesz számára, hogy megváltozik a napi rutinja, de próbáljuk a lehető legkönnyebbé tenni számára ezt az időszakot – fogalmazott Gréta.

Horváth Gréta a járvány alatt még inkább megtanult spórolni. Fotó: TV2

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás