Horváth Gréta és Meggyes Dávid az év elején sokkolt le mindenkit, amikor közölték, külön válnak. Dávid pedig nem sokáig titkolta, hogy Stana Alaxandra oldalán találta meg a boldogságot, amit sokan korainak éreztek. Gréta eközben családja és követői segítségével próbált kilábalni a szakításból.

Gréta életmódját is megváltoztatta, és ez teljesen meg is látszik rajta. Tavaly október óta óriási változáson ment keresztül, ami közben az önbizalma is megnőtt. Természetesen nem is meglepő, hogy ez egy szerencsés férfinak is feltűnt. Múlt héten Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleket követőinek, ami során azt is kijelentette, már nem szingli.

Szerencsére már egy közös fotót is posztolt a férfival.

„Új kezdet” – írta a fotóhoz Gréta, amiből kiderül, hogy valószínűleg újra rátalált a szerelem az anyukára. A fotó láttán pedig teljesen bezsongtak a rajongói. Azonnal gratuláltak az új kapcsolathoz, amit természetesen Gréta sem hagyhatott szó nélkül.

„Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen mindenkinek, hihetetlen jól esik. Sokat köszönhetek nektek ismeretlenül is” – hálálkodott a sok támogatásért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés