Három héttel ezelőtt adott életet második kislányának Hódi Pamela, aki igyekszik kisgyermekét megvédeni a nyilvánosságtól. Épp ezért nem sokszor nyilatkozik a kislányról, de most mégis kivételt tett. Őszintén bevallotta, hogy nagyon megviselte a szülés utáni időszak, az első hetekben pokoli fájdalmakat élt át. Még ahhoz is párja, Bence segítségét kellett kérnie, hogy átmenjen a másik szobába ellátni kisbabájukat – számolt be róla a Bors.

Sőt néhány érdekességet is elárult, mint például, hogyan választották ki a baba nevét, akit Tóth Evolet Oliviának neveztek el. „Nagyon sokat hezitáltunk, egyszer csak Bence azt mondta, hogy: Evolet. Libabőrös lettem, hiszen ez nekem már évek óta tetszett!” – kezdte, s elmondta, minden jel arra utalt, ez a név lesz a befutó.

(Fotó: Ripost)

„A számmisztikában az Evolet névhez a hetes szám tartozik, Bence mezén is ez a szám szerepel, az esküvőnk dátuma szintén hetedike, ráadásul Evolet is ezen a napon született” – sorolta Pamela.

A kis Evoletet egyébként nagyon tudatosan nevelik, csak a saját kiságyában altatják. A gyermekáldás szó szerint gyógyító hatással volt Pamelára, ugyanis saját bevallása szerint a szülés után tért vissza a koronavírus miatt elvesztett szaglása.

„Egészen hihetetlen, de szülés után szinte azonnal elkezdtem érezni a szagokat. Még mindig nem százszázalékos a szaglásom, de napról napra jobb. ”