-Nagyon fontosak számomra az évfordulók, nagyon szeretek megemlékezni róluk – kezdte Bay Éva. – Most például a családommal együtt megünnepeltük, hogy pont egy éve gyökeresen megváltozott az életem, amikor lefogytam egy étvágycsökkentő gyógynövény-keverék segítségével, ráadásul önsanyargatás nélkül. Azóta rengeteg minden történt velem, szinte teljesen felfordult az életem, annyi új lehetőség talált meg. Van azonban, ami örök: a férjem szeretete, nemrég ünnepeltük a 36. házassági évfordulónkat – magyarázta a tévés, aki bármikor örömmel emlékezik vissza az esküvőjére.

Fotó: Bielik István

Esküvő rohanásban

– 1983-ban Laci épp Franciaországban dolgozott, én pedig már várandós voltam a fiúnkkal. Én nem akartam újra férjhez menni, hiszen mindketten voltunk már házasok, de a férjem úgy volt vele, hogy mégiscsak legyen hivatalos a kapcsolatunk, ha más nem, a gyerek miatt mindenképpen. Szóval kiadta feladatba, hogy amíg ő forgat, én szervezzem meg az esküvőt. Be is mentem a tanácsra, meg is kaptam az időpontot, Laci hazaérkezésének másnapjára. A reptéren szembesítettem vele, hogy holnap lesz az esküvőnk. Ő persze dolgozott, így ebédidőbe ugrott ki, hogy elvegyen. A tanúja a szerkesztő srác volt, akivel Franciaországban együtt dolgoztak, de elfelejtette, hogy aznap lesz a szertartás, így én vittem neki otthonról egy inget, zakót és nyakkendőt – mesélte nevetve Éva.

olvasói fotó

Dupla ünnep lett

– A szertatáson igazi csoda történt, ahogy kimondtuk az igent, a fiunk megmozdult a pocakomban, akkor éreztem őt először. Azóta minden alkalommal felhívom ezen a napon, és boldog megmozdulás napját kívánok neki. A mai napig könnybe lábad a szemem, ha erre gondolok – mesélte meghatódva Éva, aki az egyik kedvenc, kék fellépőruhájában mondta ki az igent.

olvasói fotó