A Hot! magazinban volt látható elsőként az újszülött, amikor négy hónappal ezelőtt világra jött Hajdú Péter és a szerelme, Láng Eszter első közös gyermeke, Dominik. A fiatal édesanya a várandóssága alatt nem vonta meg magától a finom falatokat, és 27 kilót szedett fel – ám ennek ma már nincs semmi nyoma.

„Magam sem gondoltam, hogy ekkora súllyal zárom a terhességemet. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a babavárás alatt mindent ettem, amit kívántam, nem úgy, mint előtte, amikor 56 kiló voltam” – kezdte a Hot!-nak Eszter.

Forrás: Hot! magazin

„Domi előtt nem nagyon mozogtam”

Habár Domi érkezése után Eszter még egy jó ideig nem folytatott semmilyen diétát, hamar beindult a súlyvesztés.

„A császármetszés után, amikor kitoltak a műtőből, már jóval kisebb volt a hasam, mint amire számítottam. Majd a kötelező hathetes pihenő leteltével tudtam, hogy el kell kezdenem sportolni. Korábban, még Do­mi előtt nem nagyon mozogtam, csak az étkezésemre figyeltem, így nem volt egyszerű, de rászántam magam. Először gyógytornáztam, amire a szétnyílt hasfalam miatt volt szükség. Egy ideje pedig futni is eljárok hetente háromszor, amit sokszor nehéz megoldani, de már közel a cél: körülbelül öt kilót kell még leadnom” – mesélte.

Elsőgyermekes édesanyaként Esztert megviselte a szülést követő néhány nap. Hiába a szerető közeg, a biztonság és az odafigyelés, nagyon féltette a kis Do­mi­ni­kot, és minden pillanatban mellette akart lenni. Szerelmének hála hamar túllendült ezen az időszakon

A további részleteket megtalálod a szerdán megjelenő Hot! magazin legfrissebb számában.