Gáspár Bea a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, milyen érzés, hogy a férjével ketten maradtak, miután gyerekeik elköltöztek otthonról. A beszélgetés váratlan fordulatot vett, amikor Bea elárulta, hogy férjét újra kórházban kezelik. Hozzátette, az egész család segíti Győzőt, aki sok mindenben hallgat a tanácsaikra. Bea elismerte, ez a helyzet nehéz a számára is, de mint mondta, akit szeret az ember, azt igyekszik támogatni.

„Nehéz ezt viselni, de akit szeretsz, azt azért támogatod, ha azt látod, hogy mentálisan nincs jól. A Győzőnek nagyon sok olyan dolga van, ami azzal magyarázható, hogy a mentális egészsége nincs éppen topon. Annak én örülök, hogy ő ezt kezelteti. Most is éppen kezelés alatt áll. Az orvos sem tudja teljesen megmondani, de inkább gyerekkori problémák vannak, amiket felnőtt fejjel sem tudott feldolgozni” – mesélte Bea.

Gáspár Győző 13 éve küzd pánikbetegséggel és bipoláris zavarral. A showman tavaly egyszer már két hónapot töltött a zárt osztályon, de újra erősödnek a rohamai, ezért kérte, hogy visszamehessen.