Gáspár Evelin Lakatos Levente Youtube-csatornáján az Evi és Levi című adásban árult el meghökkentő dolgokat régi kapcsolatáról. A viszony egy idősebb sráccal egészen két évig tartott, pedig Evelin állítása szerint akkori párja néha szégyellte őt felvállalni.

Engem is szégyellt a párom! Két évet le is húztam vele, pedig cikinek tartott. Volt, hogy nem rakott ki velem közös képet, ha valaki felkereste telefonon, csak annyit mondott, hogy nem otthon van – mesélte el Evelin a csatorna követőinek.

Evi és Levi (Fotó: Youtube)

Lakatos Levente meg is ragadta az alkalmat, hogy megérdeklődje azt, ami minden néző fejében megfogalmazódhatott: Akkor miért volt vele? – Mert nagyon szerettem őt. Velem normális volt – árulta el a fiatal lány. A műsor folytatásában a megcsalás, félrekacsintás témaköre is feljött, Gáspár Győző legidősebb lánya teljes mértékben elutasította azt, hogy egy kapcsolatban álló lány más férfivel kezdjen el flörtölő üzeneteket váltani és önzőnek tartja azt a nőt, aki a saját boldogságát, és nem a kapcsolat működőképességét tartja fontosnak.