RETRO RÁDIÓ

Különös vallomás: ezt gondolja a magyar pasikról és a szerelemről Gabriela Spanic





A 90-es évek végén a magyar nézők egyik kedvenc szappanoperájának a Paula és Paulinának világsztárja a napokban Magyarországra látogatott. Gabriela Spanic nevét nincs olyan magyar, aki ne hallotta volna már legalább egyszer, így érhetően óriási meglepetés volt, amikor a Sztárban Sztár vasárnapi adásában bejelentették, ő lesz az egyik új szereplője a TV2 frissen induló szuperprodukciójának, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsornak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.15.
forró vérű

A színésznő az adást követő partin elárulta, hogy jelenleg nincs barátja, sőt a Ripost újságírójának azt is megemlítette, hogy egyre inkább vágyik már a szerelemre, főleg miután láthatta, hogy mennyire jóképűek a magyar férfiak.

„Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik! Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik”mesélte kacagva a Ripost munkatársának a világsztár, aki azt is elárult, hogy viccelték meg a szállodai szobájában.

„Amikor megérkeztem, rendeltem ezt-azt a szobaszerviztől. Hamar kopogtatott is a szobapincér… Egy pillanatig azt hittem, hogy kandikamerás tréfa áldozata lettem és mindjárt kiderül, hogy egy chippendale fiút küldtek hozzám” – mesélte picit kacér mosollyal a világsztár. „Nem így lett! A jóképű srác mindössze letette az asztalra, amit kértem, majd diszkréten távozott” – tette hozzá a szerelemre nyitott sztár.

A gyönyörű énekesnő miután elvált gyermeke apjától, azóta egyedül él, és úgy tűnik, hogy ezt nagyon is élvezi, és más kedvéért nem változtatna rajta.

„Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé” – mosolyodott el a venezuelai szépség. Gabriela azt is észrevette, hogy a magyar férfiak gyakran udvarolnak, és kifejezetten jók is benne.- „Amióta megérkeztem hozzátok, rengeteg bókot kapok. A magyar férfiak nem félénkek, ami különösen szimpatikus nekem. A ti véretek is olyan forró, mint az enyém” - kacsintott a riporterre, majd egy nagy sziával elbúcsúzott.





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás