A színésznő az adást követő partin elárulta, hogy jelenleg nincs barátja, sőt a Ripost újságírójának azt is megemlítette, hogy egyre inkább vágyik már a szerelemre, főleg miután láthatta, hogy mennyire jóképűek a magyar férfiak.

„Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik! Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik”mesélte kacagva a Ripost munkatársának a világsztár, aki azt is elárult, hogy viccelték meg a szállodai szobájában.

„Amikor megérkeztem, rendeltem ezt-azt a szobaszerviztől. Hamar kopogtatott is a szobapincér… Egy pillanatig azt hittem, hogy kandikamerás tréfa áldozata lettem és mindjárt kiderül, hogy egy chippendale fiút küldtek hozzám” – mesélte picit kacér mosollyal a világsztár. „Nem így lett! A jóképű srác mindössze letette az asztalra, amit kértem, majd diszkréten távozott” – tette hozzá a szerelemre nyitott sztár.

A gyönyörű énekesnő miután elvált gyermeke apjától, azóta egyedül él, és úgy tűnik, hogy ezt nagyon is élvezi, és más kedvéért nem változtatna rajta.

„Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé” – mosolyodott el a venezuelai szépség. Gabriela azt is észrevette, hogy a magyar férfiak gyakran udvarolnak, és kifejezetten jók is benne.- „Amióta megérkeztem hozzátok, rengeteg bókot kapok. A magyar férfiak nem félénkek, ami különösen szimpatikus nekem. A ti véretek is olyan forró, mint az enyém” – kacsintott a riporterre, majd egy nagy sziával elbúcsúzott.