„Na na na! Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva), ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően” – kezdi felháborodott posztját G.w.M. A rapper ezután elmondta azt is, miért háborodott fel.

„Szembe jött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert kiadok egy új zenét (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem” – írja a felvetésre reagálva a sztár, aki magánéletéről sokáig hallgatott, de aztán, amint arról a Metropol is beszámolt, megtörte a csendet. Úgy tűnik, most sem rejtette véka alá gondolatait.

Nem egy produkció nélküli ,,celebről” (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok kedves sajtó. 300 millió nézettséggel bíró szóló GWMMUSIC kiadványom van, közreműködésben pedig másik 100-150 milliós és évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban. A zeneiparban számtalan általam készített produkció ( GWMMUSICPRODUCTION) felkapott listákat ural hetekig általában rengeteg platformon, ja és egy évben 2-300 koncertem van sok-sok éve” – tárta fel a munkásságáról a legfontosabb tudnivalókat a sztár.

Nincs baj azzal, hogy kell a cikk, vagy a hír, de ahogy Győzike barátom mondaná: Na azé álljon má meg a menet!” – összegezte végül mondandóját a magánélete miatt állandó érdeklődés kereszttüzébe került híresség.