Fordulat! Aurelio hamarabb szabadulhat a börtönből, de romokban az élete





Az, hogy Aureliónak gyermeke született egy egyéjszakás kalandból, ugyan romba döntötte az életét, hiszen kedvese szakított vele, de egyben arra is esély nyílik, hogy a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése jelentősen lerövidüljön. És bár egy új élet mindig öröm, a kaland a fiatal anyuka életét is alaposan felborította.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.20.
fordulat

A Bors néhány napja elsőként számolt be arról, hogy Aurelio a börtönben tudta meg, hogy valamikor tavaly év végén gyermeke született, miután egy házibulin lefeküdt egy bajai lánnyal. A híresség hétfő este a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában el is ismerte az apaságát, ami sok tekintetben írta át számára a szabadulás utáni forgatókönyveket. Barátnője, a szintén Baján élő Edit ugyanis szakított vele, vagyis nem várja már Aureliót. Erről az egykori szerelmesek egyik közeli ismerőse beszélt a lapnak.

Senki sem látta mostanában a fiatal anyukát

„Nagy most itt a kavarodás, de az biztos, hogy Edit kiadta Aurelio útját, amin nincs mit csodálkozni még úgy sem, hogy elvileg éppen szakításban voltak, amikor a pici megfogant” – kezdte a Bors informátora, aki jól ismeri a körülbelül 9 hónapos csöppség édesanyját is, bár jó ideje nem látta. Annyit azonban tud, hogy az öröm mellett hatalmas árat fizetett a liezon miatt.

Itt Baján mindenki ismeri a lányt, hiszen igazi partiarc volt, mielőtt teherbe esett. Gyakorlatilag folyamatosan bulizott, majd Pestre költözött, mert összejött egy gazdag fickóval, aki azután dobta ki, hogy a DNS-tesztből kiderült, semmi köze a babához. Az egyetemet is otthagyta, bár lehet, azt még azelőtt, hogy teherbe esett volna. Mindenesetre mostanában senki sem látja Baján, pedig biztosan itt él a picivel. Most kerestem rá a Face­book-profiljára, de azt is inaktiválta…” – árulta el a történetet és a szereplőket is jól ismerő, Baján élő lány.

Régóta vágyott rá, hogy apa legyen

Nos, Aurelio a jelek szerint nincs könnyű helyzetben, hiszen ha szabadul, nem csak a saját életét kell szinte a nulláról újrakezdenie, de helyt kell állnia szülőként is. Mindezt egy olyan lány oldalán, akitől nem akart többet, csak egyetlen forró éjszakát. Persze annak talán örül, hogy a szabad életben várja egy apróság, aki a vére, hiszen régóta vágyott már az apaságra. Ráadásul ez a körülmény fontos szerepet játszhat abban is, hogy megkapja büntetése harmadolását, hiszen a bíróság mérlegeli a családi körülményei megváltozását. Vagyis ez azt jelentheti, hogy a 3 év 6 hónapos, emberrablásért és drogbirtoklásért rá kiszabott börtönbüntetését jó eséllyel harmadolni fogják. Erről dr. Mester Csaba ügyvéd beszélt a Borsnak.

2024 nyarán láthatja először gyermekét

„A szabadságvesztés hossza tekintetében a maximálisan megkapható kedvezmény az úgynevezett harmadolás. Vagyis a büntetés teljes időtartamának egyharmada engedhető el, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a fogvatartott ezt a magatartásával kiérdemelte, és az ítéletben másképp nem rendelkezik. Ugyanakkor ebben a döntésben fontos szerepe lehet annak is, ha a fogvatartott személyi körülményei megváltoznak. Ilyen változás az is, ha történetesen gyermeke születik, akiről gondoskodnia kell. Ez a tény mindképpen kedvező irányba billenti a mérleg nyelvét” – mondta a jogi szakértő.

Ebből pedig az következik, hogy Aurelio börtönbüntetése 2 év 4 hónapra rövidülhet, amiből 7 hónapot már letöltött. Vagyis az is előfordulhat, hogy a fiatal híresség 2024 nyarán már személyesen is találkozhat gyermekével, és nekiláthat apai teendőinek az akkor két és fél éves csöppség mellett.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás