Meglepő fordulat, üzent a börtönből Fekete Dávid: így él a rácsok mögött





A megasztáros énekesről kiderült, hogyan tölti a napjait a börtönben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.01.
pofátlan

Fekete Dávid jelenlegi 30 napos letartóztatása hamarosan lejár, akkor majd újra döntenek arról, hogy a következő 30 napra visszakerül-e. A Blikk információ alapján a 100 millió forintot meghaladó csalás és sikkasztás gyanúsítottja nem szenved semmiből hiányt a rácsok mögött. Tévézhet, telefonálhat, így minden hírről értesül, valószínűleg emiatt is tudott bocsánatot kérni az egyik károsulttól.

A bírósági tárgyalásra már rendőrök kísérték a letartóztatott énekest (Fotó: Bors/MO)

– Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálhat is. A híradókban mindent lát, hogy a médiában mi jelenik meg az ügyéről. Persze ami nem megy le a tévében, arról is informálják – mondta a lapnak az egyik károsult. Ő úgy tudja, hogy Dávid bentről üzenget a külvilágnak és az egyik sértettnek.

Két kapcsolattartója van, a féltestvére mellett anyukáját hívhatja fel. Úgy tudom, rajta keresztül üzent az egyik érintettnek, aki a tévében nyilatkozott. Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkoznak majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulásban reménykedik, ráadásul a madarak is azt csiripelik, annak ellenére, hogy börtönben csücsül, egész jó kedve van – árulta el a Blikknek a belső információkkal rendelkező áldozat, aki fanyarul azért hozzátette, hogy szerinte az illető nem fogja csak egy bocsánatkéréssel beérni.

Meglepő fordulat ez, hiszen az énekes a rendőrségi ügye kirobbanása előtt még egész más hozzáállást mutatott az ügyhöz. Akkoriban a közösségi oldalán fogalmazott meg egy pár sort a gyerekei számára. Arról írt, ha nem kapja meg a 100 millióit, akkor elég sokáig nem látják majd az apjukat. Arra is utalt, hogy ő maga sem tudja, hogy mit hallhatnak majd róla, hiszen így nem is ismerik majd őt igazán.

Csomagokat küldenek neki

Úgy tudni, hogy pártfogói folyamatosan próbálnak segíteni neki.

Sok csomagot próbálnak küldeni neki a barátai a hallgatásáért cserébe, amikben ráadásul pénz is van. Ezek azonban úgy tudom, eddig nem jutottak el hozzá, mert nem a kapcsolattartón keresztül küldték. A csomagküldésre szigorú szabályok vonatkoznak, aminek nem néztek utána, így egy kisebb summa bent ragadt most” – mondta egy másik informátor, aki szintén a neve elhallgatását kéri, de részletesen tájékozott az üggyel kapcsolatban.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás