RETRO RÁDIÓ

Ezzel kiveri a biztosítékot a magyar sztárénekes, ezt tenné a családi nyaraláson





Az énekes és családja hamarosan ismét Törökország felé veszi az irányt, amely utazást már mindannyian nagyon várják. Emilio ha tehetné, az egész nyaralást alvással töltené.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.26.
lazítás

Hamarosan ismét Törökország felé veszi az irányt az Emilio família, amely már nagyon várja, hogy kijusson neki a pihenésből. Tina bízik benne, hogy minden jól alakul majd, de vannak aggodalmai.

„Egy nagyobb társasággal utazunk, remélem, mindenki jó gépre száll majd. Otthon igyekszem mindenre figyelni, hogy ki mit csomagol be, mikor kell elindulni. Ez is le tud fárasztani, de muszáj odafigyelni, mert ha Emilióra bíznám, Indonéziában kötnénk ki” – mondta viccelődve Tina, aki reméli, hogy ezúttal sokkal több emlékkel térnek haza a nyaralásról, mint szoktak.

Tina és Emilio a napfényes Törökországba készül Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

„Minden nyaralás után végignézzük az ott készült fotókat és nyugtázzuk, hogy alig van közte egy-két vállalható. Mi olyankor tényleg nyaralunk, a két kiló smink, a pózolás valahogy nem megy nekem ott sem. Szeretünk lazítani, de megfogadtam, hogy idén több vállalható fotót készítünk. A szállodában van fotós is, lehet, hogy őt is megkérjük, hogy készítsen rólunk pár nyaralós családi fotót” – mondta Tina, aki bízik benne, hogy ebben Emilio is partner lesz.

Ha Emilen múlna, végigaludná a nyaralást. Képes annyira mélyen aludni ilyenkor, hogy a reggelit is kihagyja. Persze ezt nem tehetjük meg minden nap, már csak Vivi miatt sem, úgyhogy igyekszem egy laza napirendet vinni a nyaralásba is, de nem kapkodunk el semmit. Már alig várjuk, hogy újra Törökországban pihenhessünk” – mondta az Üdv a családban! című műsorban Tina.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás