Mint arról a Metropol is beszámolt, megrázó hírrel borzolta fel a kedélyeket Palik László. A bajnokok csapatában versenyző Szabó Franciskának sérülése miatt véget ért az Exatlon Hungary! A cselgáncs Európa-bajnok nem ilyen álmokkal utazott Dominikára, távozása pedig nemcsak csapattársait és Palik Lászlót érintette rosszul, de még ellenfelei is nagyon sajnálták.

„Sajnos nem volt lehetőségünk arra, hogy hosszabban elbúcsúzzunk, pedig tudom, hogy azzal is nagyon sok erőt adhattunk volna egymásnak. Annyit tudtunk mondani, hogy nagyon szeretjük egymást, és megköszöntem neki a sok segítséget. Rengeteget tanultam Francitól, és próbálok mindig azokra a szavakra, hitre és kitartásra gondolni, amit ő is képviselt. Tudom, hogy azt szeretné, minél tovább maradjak versenyben, ez a legfőbb célom, szeretnék erős maradni, és élvezni a játékot, amíg tehetem” – kezdte a Ripostnak Kocsis Lilkó, aki nagyon közel állt Franciskához

szabó franciska exatlon

szabó franciska exatlon

Virág Andris szerint nehéz lesz Franci nélkül megtalálniuk a helyes utat, hiszen ő volt az, aki iránymutatást adott nekik minden verseny előtt. „Szerintem mindenki emlékezni fog arra a pillanatra, amikor Laci tudatta velünk, hogy Francinak távoznia kell. Franci volt a csapat lelke, összetartotta a csapatot, kőkeményen megmondta a véleményét, nagyon határozott és karizmatikus nő. A pódiumon mindenki kicsit összeomlott, nélküle sokszor nehéz lesz megtalálnunk a helyes utat. Franci mindig iránymutatást adott, figyelmeztetett erre mindenkit és ha kellett, odacsapott az asztalra. Ez fog nekem leginkább hiányozni” – fogalmazott Andris.