Újabb hét telt el az Exatlon Hungary All Star műsorából, ami azt jelenti, hogy péntek este újabb versenyzőtől búcsúzhatnak a nézők. A második végjátékot a Bajnokok nyerték, így két lány a Kihívók csapatából párbajozni fog. Szabó-Thomka Hanna már biztos, hogy nem ússza meg a harcot, ráadásul a barátnője, Dorka jelöli ki számára az ellenfelet, miután övé a legjobb statisztika a héten.

exatlon hungary

Két kék lány is párbajozni fog pénteken
Fotó: TV2

De vajon mit szól ehhez Hanna, és hogyan készül a pénteki küzdelemre?

– Kifejezetten örülök annak, hogy Dorka választ nekem ellenfelet. Nem csak a saját érdekeim miatt, hanem nagyon jó érzés, hogy kettőnk közül legalább ő sikeres a játékban. Azt tudom, hogy ha Dorka választ, akkor van beleszólásom a döntésébe, és nem fog meglepetésként érni a választása, ez nekem mindenképpen megnyugtató. Bízom magamban, hogy bárhogy is alakul, képes vagyok visszajönni a párbajról. Viszont nem szeretnék második körbe jutni a párbajon, így nekem egy olyan ellenfél kell, aki első körben legyőzhető – mondta el a Metropolnak Hanna, aki szerint Kata és Dorci ellen volna leginkább esélye, utóbbival párbajozna szívesen.

exatlon

Fotó: TV2

Hanna sorsa bizonyos tekintetben most Dorka kezében van, aki szintén elmondta a lapunknak, mennyire nyom majd sokat a latban a döntésénél az, hogy a barátnőjének kell ellenfelet választania.

exatlon

Fotó: TV2

– Így, hogy Hanna biztosan érintett, nagyon nehéz a döntés, hiszen mindenképpen szeretném játékban tartani, ez az elsődleges szempont, viszont a többieket is nagyon megszerettem, ráadásul Kata is a barátnőm. Így sokkal hálátlanabb szerep ez, mint gondoltam – fogalmazott Dorka.