Fogy a türelem Dominikán, szétesnek a Bajnokok és a Kihívók is?





Az Exatlon sztárjaiban dolgozik az adrenalin. A TV2 látványos sportreality-jében a pályán kívül is van izgalom...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.02.
exatlon

Már semmi sem a régi az Exatlon Hungary háza táján. A TV2-n futó sportrealityben a Bajnokok és a Kihívók is egymásnak estek. A pirosak, valamint a kékek is úgy érzik, hogy megbomlott a csapatuk egysége - írja a Bors.

Míg a Bajnokok között pár hete érezhető volt a feszültség, addig a Kihí­vók másfél hónap után jutottak el a tűréshatáruk végére - írja mai számában a lap.

A Bajnokok csapatkapitánya, Szabó Franciska a tripla tét bukása után alaposan helyretette a pirosakat, akik az Európa-bajnok cselgáncsozó szerint újfent nem tették eléggé oda magukat.

„Egyértelmű volt, hogy a csapat nem igazán hitt magában, és az aznapi győzelemben. Nagyon bosszantott, mert azzal, hogy ennyire hagyjuk elhúzni a kékeket, az a későbbiekben is táplálja őket, és nagyon meg tudnak majd minket szorongatni, akár a végjátékban is. Ezért tettem szóvá, és szólaltam fel ismét, mert úgy tűnik, a csapat elengedte ezt a versenyt. Szerettem volna, ha kicsit összekapják magukat” – vallotta be a Bors érdeklődésére Szabó Franciska, aki szerint a tegnapi párharc során gyengült meg a csapata.

„Sokat gondolkoztam azon, hogy hol jöhetett a képbe ez a törés. Krisztián hősiesen hozza folyamatosan a pontjait, viszont hétfőn egy olyan ügyességi szám volt, amitől mindannyian megrettentek, még ő is csak a negatívumokat emlegette. Ez valószínűleg megtörte őket, hiszen, ha ezt látják a legerősebb játékostól, akkor hogyan bízzanak magukban” – magyarázta a Bajnokok „vezére”.

Noha a Kihívóknak most minden okuk meglenne az örömre, hisz 10:4-re győzedelmeskedtek a pirosak felett, Ricsi, Benő, Anna és Viktor között mégis kibékíthetetlen ellentétek születtek. A kékek csapategysége úgy tűnik, végérvényesen megbomlott miután kibeszélték egymást a szóbanforgó háta mögött. Benő a pályán is belekötött Viktor dobásába és a villában is kinevette, amiért folyton újratölti a müzlistálat, mert nem szereti az elázott müzlit.

„Közel sincs már ugyanaz, mint a legelején. Jelenleg nem tudom, hogy ez hogyan rendezhető. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy kibeszéljük a másikat, ha problémánk van vele. Oda kell mennünk, és a szemébe mondani a véleményünket. Ez így korrekt. A hétköznapi életben adódnak más helyzetek, de itt a csapatnak ez könnyen a hátrányára válhat” – mondta a Borsnak Balogh Ricsi, aki tegnap este magából kikelve őrjöngött Szabó Benővel. Ricsi azt sérelmezte, hogy Benő Annával együtt kibeszélte a háta mögött csapattársukat, Viktort.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás