A szervezők első körben 24 világsztár nevét jelentették be, köztük olyan nagy kedvencekét, mint a dj-világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovasduója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár, Marshmello, a Sound egyik legnagyobb közönségkedvence, a magyar feleséget választó Timmy Trumpet vagy a svéd house-fenomén, Alesso.

Fotó: Major Kata – Rockstar Photographers

A nagy visszatérők mellett olyan „elsősoundozók” is elfogadták a fesztivál meghívását, mint a kazah, vasúti mérnökből lett Grammy-díjas dj, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok, vagy a friss brit awards-díjazott Becky Hill. A műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno-dj, Paul Kalkbrenner is fellép majd idén nyáron Zamárdiban, akit hamarosan további nevek követnek az underground, elektronikus zene képviselői közül.

„A kezdetektől arra törekedtünk, hogy a szolgáltatások, a látvány és a zenei felhozatal egyaránt nemzetközi mércével mérve is a legjobbak közé sorolja a fesztiválunkat. Ennek jegyében a két kihagyott év után olyan visszatérést terveztünk, ami felejthetetlen lesz a fesztiválbeach történetében” – mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője.
A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára.

A bejelentéssel szinte egy időben, egy „early bird” akció keretében megkezdődik a fesztivál belépőjegyeinek értékesítése, melynek során 72 órán keresztül kedvezményes áron juthatnak bérletekhez, kempingjegyekhez a fanok. Jegyek a Sound weboldalán már vásárolhatók.

Az első nevek már nagyon biztatóak, és még azt is megtudjuk, hogy ki melyik napon lép fel. Íme a lista:

Június 29-én Martin Garrix, Lost Frequencies, Yellow Claw, Carnage, Becky Hill, Moksi
Június 31-én Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Jonas Blue, Alok, Malaa, Modestep Live
Július 1-jén Marshmello, Timmy Trumpet, Imanbek, Dillon Francis, Nervo, Sikdope
Július 2-án Alesso, Robin Schulz, Vini Vici, Paul van Dyk, Topic, Blastoyz

(x)