Meglepő teória terjed Eminem rajongóinak körében. Bár csak egy összeesküvés-elméletnek indult, egyre többen gondolják úgy, hogy lehet van valami igazságtartalma a legendának. A világhírű rapperről az a hír járja, hogy igazából már nincs az élők sorában, és csak egy rá hasonlító klónnal helyettesítik a személyes megjelenéseken – írja a Mirror.

Eminem

Meglepő teória terjed Eminemről, rajongói azt állítják, már meghalt, és csak egy klón helyettesíti /Fotó: Getty Images

A sztori onnan indult, hogy állítólag 2006-ban életét veszítette az előadó, és azóta egy klón helyettesíti. Ráadásul sokan azért is kezdik egyre jobban elhinni a történetet, mert Eminem nem nyilatkozik róla, hogy eloszlassa a kételyeket. Az elmélet szerint a hangja azóta változott meg feltűnően, és a képeken úgy tűnik, hogy a férfi állkapcsának formája is megváltozott az évek során.

A fent látható két képet szokták összehasonlítani a rajongók, szerintük ezen látszik a legjobban az arccsontjának változása.

Ha ezek a pletykák nem lennének elegek néhány embernek az elméletgyártáshoz, érkezett egy spanyol cikk is a rapperről, amelyben azt írták, hogy „Eminem egy android klón”, a cikk pedig azóta is elérhető. Ehhez pedig még két érdekes adalék érkezett néhány éve. A B.o.B nevű, szintén rapperként tevékenykedő előadó emberi klónokról osztott meg tartalmakat a közösségi média oldalán. 2019-ben pedig a Tom MacDonald nevű énekes kiadta a „Klónozott rapperek” című számát, amiben olyan sorok találhatóak, minthogy „az illuminátusok csontmintákat vettek a rapperektől, hogy klónozhassák őket”, valamint, hogy az igazi előadókat börtönbe zárják, hogy „elcsendesítsék a látomásaikat”.

Ráadásul szerepel a dalszövegben is, hogy: „A klónozott Eminem az Encore óta nem rappel.”