Könnyfacsaró pillanatokban volt része az Emilio famíliának, amely gondosan készült egy jóbarátjuk születésnapi mulatságára. Bár úgy volt, hogy Tina és Emilio kettesben vesznek részt az eseményen, lányuk, Vivi döntése mindent megváltoztatott.

„Vivivel már készültünk egy ideje az osztálykirándulásra. Többször beszéltünk róla és amikor eljött a napja, gondosan becsomagoltuk együtt, amit kellett. Készítettem néhány rántott húsos szendvicset másnapra, minden készen állt arra, hogy reggel Vivi elmehessen a kirándulásra” – mondta Tina, akinek lánya éjfél magasságában krokodilkönnyeket kezdett hullatni.

„Éjfélkor könnyes tekintettel elénk állt Vivi és azt mondta, hogy mégsem szeretne elmenni a kirándulásra, mert nagyon hiányoznánk neki. Nem akar nélkülünk tölteni most egy napot se, engedjük meg neki, hogy ne menjen. Ezt hallva egy kicsit nekünk is párás lett a tekintetünk” – vallotta be az édesanya, akinek férje alig jutott szóhoz a meghatottságtól.

„Megnyugtattuk, megölelgettük és kértük, hogy aludjon rá egyet, hátha reggel máshogy látja. Azonban hajnalban is éppígy gondolta, ezért jobbnak láttuk, ha velünk tölti a napot. Tény és való, hogy amikor csak lehet, minden időt együtt töltünk. Vivi néha tréfál is vele, hogy sose repül majd ki a családi fészekből, örökre velünk lesz, de tudjuk, hogy ez nem így lesz. Remélem is, mert később szeretnék majd nagypapa lenni, de egy biztos, ez a szeretetkapocs örökre meglesz közöttünk. A lányom bármikor könnyeket tud csalni a szemembe és ez nem hiszem, hogy változni fog” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Emilio.