„Egy év alatt hevertem ki ezt a szakítást”, Curtis exe őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról





Bár Krisztikét eleinte megviselte a szakítás, az édesanyát a kisfia rádöbbentette, hogy változtatnia kell az életén. Az egyedülálló édesanya könyvében mesél el mindent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.09.
A nap vallomása

Nagy törés volt Meszimerisz Krisztina életében, amikor szétváltak Curtisszel, a kisfia édesapjával. Derült égből villámcsapásként érte, hogy egyedülálló anyaként kell helytállnia az életben. Bár a közös gyerme­kükkel kapcsolatban számíthatott és most is számíthat a gyerek édesapjára, nőként és anyaként egyedül maradt a világban. Krisztina meglepően hamar állt talpra, egy isteni jel hatására felszívta magát. Nem is akárhogyan! Könyvet írt, a rettegett kitárulkozás pedig meghozta a várva várt megnyugvást számára.

Krisztike és Curtis 2020 év elején már kimondták a kapcsolatuk végét, de a nyilvánossággal csupán tavaly augusztusban közölték, hogy külön utakon folytatják

„Egyik nap ültem a szobában, elfogott a rossz érzés és a szomorúság, elkezdtem sírni. Aznap egész nap feszített a zokog­hatnék, de igyekeztem tartani magam, a fiamra koncentráltam és a napi teendőkre, gondoltam, ez elég lesz ahhoz, hogy átlendüljek. Ott, akkor mégis összeomlottam. Potyogtak a könnyeim, már nem tudtam visszatartani”– mesélte elsőként a Borsnak a könyvben is leírt emlékeit Krisztina.

Nem akarta, hogy a fia így lássa őt

„Aztán váratlanul odatotyogott hozzám a kisfiam. Csak nézett rám a csillag szemeivel, és éreztem, hogy ő is szomorú lett. Mert az anyukája szenved. A te­kintete olyan mélyen megérintett, hogy ott, abban a percben felszívtam ma­gam, és megfogadtam: soha többé nem fordulhat elő, hogy sírni lásson en­gem. Eldöntöttem, hogy a kisfiam mellett csak ma­gamra fogok koncentrálni, és sosem gyötröm magam azzal a kérdéssel, hogy mi lesz velünk, vagy hogy hogyan fogom végigcsinálni. Igenis megmutatom, hogy képes vagyok arra, hogy jó anyja legyek ennek a kisembernek, és aki nem hitt bennem, annak is megmutatom, hogy túlélem. Ezt is.”

Nem akarja, hogy a fia szomorúnak lássa őt

Krisztinát onnantól kezdve tényleg csak mosolyogni láttuk, bizonyítja ezt az Instagram-oldala, ahol jelenleg 137 ezer követője van. A rengeteg követőnek egyébként – mint arról a könyvében is ír – nagyon sokat kö­szönhet.

Lelkileg már egyenesbe jött

„Egy év alatt hevertem ki ezt a szerelmet, de úgy néz ki, most már lelkileg egyenesben vagyok. Egy évvel ezelőtt kerestek meg az ötlettel, hogy írjak könyvet” – folytatta Krisztina.

„De nem voltam bizakodó, arra gondoltam, hogy világéletemben irtóztam attól, hogy kitárulkozzak. Ráadásul ki venné meg a könyvet? Ki kíváncsi rám? Sokat gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az embe­rek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott” – hangsúlyozta Krisztina.

Hálás a követőinek

„A követőimnek nagyon sokat köszönhetek, és ez nem egy kötelező udvariassági kör, tényleg így van. Számtalan pozitív visszajelzést kaptam, például a szülés után, amikor az első fo­tózást vállaltam, vagy megdicsérnek, mert úgy látják, jól nevelem a kisfiam, és támogatnak abban is, hogy Curtisszel, ha külön is, de együtt neveljük a gyermekünket. Ezért is szól elsősorban az Instagram-követőknek a könyv. De persze mellettük azoknak is, akik ugyanolyan élethelyzetben vannak, mint amilyenben én va­gyok, egyedülálló édesanyaként.”

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás