Demi Lovato énekére még az űrlények is állva tapsolnak - Videó!





Az énekesnő egy új sorozatban ered az űrlények nyomába, akik úgy tűnik, hogy kifejezetten szeretik Demi dalait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.03.
ufóvadász

Demi Lovato most egy egészen új szerepben mutatkozik be a rajongói és az idegen űrlények kedvelői előtt, hiszen az új sorozatában, mint ufóvadász jelenik meg. A sorozat bemutatója csütörtökön, szeptember 30-án volt az amerikai Peacock-hálózaton, azt viszont még nem tudni, hogy más országokba mikor érkezik meg a sorozat.

Demi a Twitter-oldalán megosztott egy videót, ami a sorozatból egy részletet mutat be. Az énekesnő egy régi számát a „Skyscraper”- t énekli, de nem is ettől válik érdekessé a kisfilm. A végén egy eszköz hangosan elkezd jelezni, valószínűleg valami érzékelő lehet, hiszen a háttérben picit viccesen megállapította valaki, hogy a dal tetszik az űrlényeknek.

„Állva tapsolnak” – mondta nevetve az illető.

„Mi lehet jobb annál, mint hogy álló tapsot kapsz az űrlényektől? Megvárom, amíg találtok olyat...” – írta Demi a különös jelenethez.

Az Unidentified négy epizódból áll, amelyben Demi a nővérével, Dallassal és szkeptikus barátjukat, Matthew Scott Montgomeryvel látogat meg olyan embereket, akik azt állítják, hogy elrabolták őket az idegenek. A trió a sorozatban ilyen beszámolókat, illetve kormányzati jelentéseket vizsgál majd.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás