RETRO RÁDIÓ

Dancing With The Stars: Így akarnak bizonyítani szombaton a sztárok





Szombat este a TV2 műsorán folytatódik a Dancing with the Stars. A TV2 táncos műsorában tizenegy pár száll versenybe a győzelemért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.16.
Dancing with the stars

Détár Enikő álma valóra vált

A színésznő tudja, hogy a versenytánc egy életút, és csak az lehet igazán jó benne, aki már gyermekkorában elkezdi a felkészülést. Enikő harminckét éven át táncolt a Macskák című darabban, de állítja, hogy az egészen más stílus volt, mint a Dancing with the Starsban való szereplése. „Negyven éve szeretnék versenytáncolni, örülök, hogy itt lehetek. Ami külön kihívás a számomra, hogy kevés táncpartneremnek tudom hagyni, hogy vezessenek, pedig alkalmazkodó típus vagyok” - árulta el Détár Enikő.

Fotó: TV2

Marsi Anikó félt az ismeretlentől

A Tények műsorvezetője jól tudja, hogy híradósként egy szigorú műfajt képvisel. A Dancing with the Starsban azonban ennek homlokegyenest az ellenkezőjét mutathatja meg, jóllehet, eleine tartott a feladattól. „Ezt én még nem próbáltam, soha nem tettem két darab tánclépést sem. Egy viszonylag szigorú műfajban veszek részt, ahol a számat kell jártatnom, nem pedig a többi testrészemet” - mondta el Anikó, aki a kezdeti félelmei ellenére örömmel táncolt a műsor első adásában.

Fotó: TV2

Istenes László először vállalt showműsort

A Mokka műsorvezetője úgy érzi, olyan területre tévedt, ahol még soha nem járt. „Azt hiszem, ez olyan kirándulás lesz, ami meghatározó lesz egész életemben. Ez az a műsor, amire vártam, ez az, ami miatt soha semmilyen hasonló showműsorban nem szerepeltem. Vártam, hogy jöjjön egy olyan, ami igazán beletalál a szívembe” - fogalmazott Istenes László.

Emilio a családjának bizonyít

Az énekes szeretné megmutatni a szeretteinek, hogy profi táncos válhat belőle. „Minden házibulin én vagyok az utolsó, aki lejön a táncparkettről. A családom, Tináék és Vivikém állandóan rajtam mulatnak. Most bebizonyítom nekik, hogy van annyi vér bennem, hogy profi táncos is válhat belőlem” - jelentette ki bizakodva Emilio, aki a latin táncokban szívesen kipróbálná magát

Horváth Tamás még sosem táncolt igazán

Az énekes sosem állt még ki úgy a színpadra, hogy csak táncol, és nem énekel mellette. Tamást viszont nagyon vonzza a versenytánc, ezért örül annak, hogy lehetőséget kapott a műsor által. „Szeretném bebizonyítani a közönségemnek, hogy szerintem tényleg tudok táncolni, és szeretnék megtanulni úgy igazán táncolni. Engem mindig vonzott a versenytánc, a salsa, a a chachacha, a jive, ezeket a táncokat mindig nagyon szerettem nézni” - mondta el Horváth Tamás.

Fotó: TV2

Gabriela Spanic tovább menetel előre

A világhírű színésznőnek eddig a combja és a bordái sérültek meg, de esze ágában sincs feladni a műsort, rendületlenül küzd a győzelemért. ”Látott orvos, gyógyszereket is kapok. Megyünk tovább Andrei-jel, csak előre tekintünk a versenyben„ - ígérte a színésznő, aki látványos produkcióval készül szombatra.

Fotó: TV2

Noszály Sándor nőket hódított

Az egykori Nagy Ő sosem volt félénk típus, sőt, ha megtetszett neki egy hölgy, akkor sokszor a tánctudásával csábított. ”Tényleg szerettem táncolni, nem fegyvernek használtam, hogy megismerkedjek valakivel. Megvártam, hogy jöjjön egy jó szám, és akkor megindult a tánc„ - árulta el mosolyogva a teniszező.

Osvárt Andrea a táncban és a magánéletben is vakmerő

A színésznő soha nem riad vissza a feladatoktól, élvezi a kihívásokat. ”Vakmerő vagyok az életben és a táncban is. Egyből mondtam mindenre, hogy próbáljuk meg, nem féltem a feladatoktól. Nehéz, hogy mindig természetesnek kell maradni és közben egymillió dologra figyelni tánc közben„ - mondta el Andrea.

Fotó: TV2

Gelencsér Tímea mindent azonnal akar

Tímea szeret mindent azonnal és gyorsan megcsinálni, és nem bírja elviselni, ha valami nem sikerül elsőre. ”Pontosan tudom, hogy nem vagyok profi, tehát nyilván nem fog minden elsőre sikerülni. A páromnak meg kell tanulnia majd kezelni, hogy nehezen viselem, ha nem sikerül elsőre, amit szeretnék.„

Pásztor Anna táncolva mesél

Az énekesnő minden egyes produkciójával történeteket szeretne átadni a közönségnek, amit aztán lélekben magukkal vihetnek. ”A fényekkel, a mozgással, a zenével, a tánccal történeteket lehet elmesélni. A televízió esetében ez különösképpen adott, és ez a világ legnagyobb ajándéka. Remélem, hogy a túlzottan sok ötletemmel nem fogok senkinek az agyára menni!„ - bizakodott mosolyogva Anna.

Tóth Dávid régen nem szerette a táncot

Az olimpiai ezüstérmes kajakos eddig csak a szórakozóhelyeken táncolt, de élvezi a próbákat, és az élő adással kapcsolatban is jó tapasztalatai voltak. ”Táncórákon utoljára tizenegy-tizenkét éves koromban vettem részt, amikor a szüleim elvittek társastánc órákra, de azt nagyon untam. Most viszont teljesen rá vagyok pörögve a táncolásra, és bízom benne, hogy egyre jobb leszek„ - fogalmazott a sportoló.





Ezeket olvastad már?
Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Házasság első látásra: a vég kezdete

Házasság első látásra: a vég kezdete

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás