A Blikk úgy tudja, ennek fő oka az lehet, hogy Curtis volt felesége, Krisztike és a zenész a szakításukat követően úgy egyeztek meg, hogy kisfiuk ne találkozzon a rapper új párjai­val. Krisztike szerint nem kell kitenni annak a kisgyereket, hogy amíg nem fordul igazán komolyra a kapcsolat az édesapja és új annak szerelme közt, addig Doncsi megismerje vagy időt töltsön vele. Ezért is fordulhatott elő, hogy se a születésnapi zsúron, se a pár nappal később megtartott keresztelőn nem volt ott Judit.

„Mindkét alkalommal ott volt az egész család, együtt ünnepelték Doncsit, de sokaknak feltűnt, hogy Judit nincs ott. Krisztike és Curtis viszonya rendeződött a szakítás után, nagyon kulturáltan viszonyulnak egymáshoz, hiszen tudják, hogy közös gyermekük örökre összeköti őket” – árulta el a részleteket a lapnak a pár egyik ismerőse. „Hiába tudja mindenki, hogy Curtisnek új kedvese van, ilyenkor olyan, mintha ez az egész nem létezne. Persze, senki nem akar beleszólni, ez az ő dolguk, de már több mint egy éve együtt vannak Judittal, kulcsuk van egymáshoz, és teljesen egyértelmű, hogy szeretik egymást, komolyan gondolják a kapcsolatukat” – tette hozzá az informátor.

A lap szerette volna megkérdezni az érintetteket, hogy ez a helyzet mindenki számára kielégítő-e, ám Curtist és Krisztikét nem érték el, Judit pedig, bár nem cáfolta információinkat, nem akart a szituációról nyilatkozni.