Majka a hétvégi botrány után nyilvánosságra hozta, hogy nem ad több esélyt barátjának, így a jövőben biztosan nélküle áll csak színpadra. Most azonban előkerült Curtis egyik barátja, aki azt állítja, egyáltalán nem az volt a szakításuk oka, hogy Széki Attila nem ment el a villányi koncertjükre, miután állítólag rokonainak kellett rátörniük az ajtót, mert a telefont sem vette fel.

A balatoni Olympians Beach egyik tulajdonosa, Kurai László a Ripostnak nyilatkozott. Elmondta, hogy nagyon jó barátja Curtisnek és mint ilyen, már nem tudja szó nélkül hagyni azt a sok valótlanságot, amit állítanak róla.

Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemenszedett hazugság! Könnyű olyasvalakire sarat dobálni, aki már hibázott, hiszen sokan elhiszik, hogy másodszor is megtette” – mondta.

„Nekem és azoknak, akik igaz barátságot ápolnak Attival, nagyon rosszul esnek a róla terjedő valótlanságok, mert mi tudjuk az igazat, és az köszönőviszonyban sincs azzal, amiket olvasni. Curtis egy jó ember és biztos lehet benne mindenki, hogy a mostani balhénak nem a kábítószer az oka! Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk. Majd megteszi az, akit erre felhatalmaznak, vagy megteszik maguk az érintettek, ha szükségét látják” – tette hozzá a vállalkozó.

„Attika nagyfiú és köszöni szépen, a történtek ellenére is jól van! Nem szorul senki segítségére, sőt még ő az, aki támogatja a barátait, legyen szó bármiről. Ő egy ilyen gyerek és tudom, hogy nem töri meg őt semmi, ahogy eddig sem. Ő az ország egyik legnépszerűbb előadója és ezen semmi nem változtathat…” – tette hozzá.