Edina már korábban bejelentette a közösségi oldalán, hogy kacérkodik a színészszakmával. Rengeteget gyakorol, most éppen be­szédtechnikát tanul. Szorgalmasan készül arra, hogy szeptember 28-án felvételi vizsgát tegyen a Lumiere Filmiskolába, ami ha sikerül, akkor októbertől már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában tanulhatja a szak­ma fortélyait.

Férje, Szabó András Csuti természete­sen támogatja őt abban, hogy ezt az ál­mát is elérje.

Mindenben támogatom Edinát, nem csak a színészi álmaiban. Mindkettőnknek megvan a saját dolga, a háztartásban és a vállalkozásokat illetően is. Igyekszem alkalmazkodni, hogy megoldjuk ezt a feladatot is – kezdte a Borsnak büszkén Csuti, aki igyekszik minden feltételt megteremteni, hogy Edina a hétvégéken gondtalanul tudjon koncentrálni az iskolára. És bár nagyon büszke a feleségére, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják őt.

Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet, ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, hogy az csak színpadi és nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen – ma­gyarázta a lapnak.

Edináéknak nemcsak ezzel a kellemetlen feladattal kell majd megküzdeniük, a mindennapok is komoly kihívásokat tartogatnak számukra. Az üzletasszonynak hétvégéken lesznek az órái, így a gyereknevelés olyankor a családfőre marad. Csutinak fő­leg az altatás okoz nehézsé­get, de szerencsére segítsége is lesz bőven, amit majd örömmel igénybe is vesz. A házas­pár nagyon fog figyelni arra is, hogy a gyerekre és egymásra is maradjon elég idejük.