Csősz Bogi bejelentette, hogy hivatalosan is elváltak dúsgazdag török férjével, Burak Taluval. A színésznő és üzletasszony az ENSZ nagyköveteként a nők jogaiért küzd, így nem volt hajlandó otthon ülő török feleséggé válni, aki arra teszi fel az életét, hogy a férje karrierjét segítse. Ennek ellenére a múltat akkor is nehéz elengedni, ha mindkét fél tisztán látja, hogy nem egy irányba tartanak. Az viszont nagy ajándék, ha ezt képesek higgadtan, barátsággal megbeszélni.

„Nagyon nehéz évem volt, a rengeteg munka, a cégek irányítása, tárgyalások mellett a magánéletben is súlyos döntéseket kellett meghoznom. Rengeteget vívódtunk a döntésen. Azt hiszem, azzal, hogy kimondták a válást, lekerült rólunk egy döntési teher, végleg lezárjuk az életünknek ezen szakaszát” – kezdte Bogi őszintén a Hot!-nak.

Fiatalon lett a dúsgazdag török üzletember felesége Fotó: Bors

Fiatalon lett a dúsgazdag török üzletember felesége Fotó: Bors

„Megpróbáltuk újraéleszteni a szerelmünket”

Mindent megtettek azért, hogy kiderítsék, mi a legjobb út számukra: együtt vagy külön? A szeretet és a barátság örökre megmarad közöttük, azonban tudják, hogy ez nem elég egy házassághoz.

„Megpróbáltuk újraéleszteni a szerelmünket, de mindketten rájöttünk, hogy 14 év után már nem érezzük ugyanazt a köteléket, úgy pedig nem akartunk életünk végéig élni, mint két barát egy háztartásban. Fiatalok vagyunk még, inkább most döntöttünk így, és bár sosem késő, de mi még szeretnénk új, tartós szerelmi kapcsolatban élni. Ráadásul békességben, szeretetben váltunk el, nem vártuk meg, amíg elmérgesedik a kapcsolat, és szeretetben engedtük el a másikat – mesélte, és hozzátette, hogy szerencsére számíthatott a családja és a barátai támogatására.

Ha szeretnéd tudni, hogy kire számíthatott Csősz Bogi ebben a nehéz helyzetben, hogyan élte meg ezeket a gondterhes napokat és hogyan látja a jövőjét, akkor keresd a Hot! magazin ma megjelenő lapszámát!