„Már nem vagyok árva, van egy pótmamám!” – Csongrádi Kata kicsattant az örömtől a születésnapján





Május 18-án, szerdán ünnepelte a születésnapját Csongrádi Kata. A népszerű magyar színész-énekes-írónő hálás a sorsnak, amiért igaz barátok veszik körbe, akikre mindig, minden helyzetben számíthat.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.05.20.
boldogság

Boldogságban telt Csongrádi Kata születésnapja. A kortalan előadóművész május 18-án ünnepelte a születésnapját, ami eseménydúsan zajlott; aznap és az utána következőkön is számos barátja felköszöntötte és megünnepelte vele a jeles eseményt.

Csongrádi Kata kortalan művész Fotó: MTI/Zih Zsolt

Barátok és rajongók köszöntötték fel

A születésnapomon is éreztem az óriási szeretetet, amit a közönség és a barátaim sugároznak felém. Rengeteg jókívánságra ébredtem, és eseménydúsan telt ez a nap is. Több tévéműsorban is felköszöntöttek, az Almáriumban és az Önök kértékben is vendégül láttak. A barátaim igazi kincsek a mai világban, ők azok, akikre bármikor számíthatok. Egymást váltva köszöntöttek fel, volt, aki egy fehér csokira hívott meg, egy másik barátnőmmel körbesétáltuk a Ligetet, és volt, akivel egy – nem túl hízlaló – finom falatra ültünk be egy étterembe. Nagyon boldogan telt számomra ez a nap, ahogy a többi is. Pozitív gondolkodású ember vagyok, mindig a jókedvre törekszem” – mondta el a Metropolnak Csongrádi Kata.

Tudja, ki az igaz barát

A művésznőhöz mindig közel állt a spiritualitás, nyitott szemléletmódjának köszönhetően pedig könnyen meg tudja állapítani, ki az igaz barát, és ki az, aki csak érdekből közeledik felé.

„Nyitott személyiség vagyok, így már az első percekben meg tudom állapítani, hogy kinek mi a szándéka velem. Általában a gyomrunk tájékán jelez a szervezetünk, ha valaki nem jó szándékkal közeledik felénk. Én az ilyen embereket könnyen kiszűröm, de szerencsére jó emberekkel vagyok körülvéve. A koronavírus-járvány alatt pedig azt is megtapasztaltam, hogy ki az igaz barát, ki az, akire bármikor számíthatok. A rosszindulatú embereknek nincs helye az életemben.”

Mammarikának szólítja pótmamáját Fotó: Csongrádi Kata

Pótmamája lett

A művészvilág gyerekkora óta Csongrádi Kata életének része. Így ismerkedett meg tizenhat évesen Medgyesi Máriával, az Operettszínház örökös tagjával, aki a pályája kezdete óta egyengette a sorsát. Évtizedek óta fontos szereplői egymás életének, sikereinek, örömeinek, bánatainak.

„Marikával mindig számíthatunk egymásra. Még kislány voltam, amikor megismerkedtünk, utána pedig rengeteget játszottunk együtt zenés és prózai színdarabokban egyaránt. Nagyon tiszta a barátságunk, ő az egyike azoknak, aki a mai napig őszintén elmondja a véleményét nekem. Ha kell, megkritizál” – árulta el mosolyogva a színésznő. „Az ő építő kritikái, meglátásai rengeteget segíthetnek nekem, hiszen a mai világban ha nem fejlődünk, elveszünk. Én a folyamatos fejlődésre törekszem.”

Kata és Mária között annyira szoros a kapcsolat, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő nemrégiben a lányává fogadta az énekesnőt.

„Már nem vagyok árva, van egy pótmamám! Nagyon hálás vagyok Marika – vagy ahogy én hívom őt: Mammarika – szeretetéért, és a sorsnak azért, hogy ilyen nagyszerű emberek vesznek körül. Boldog vagyok, hogy nem csak pótmamám, hanem fogadott testvéreim is vannak.”

Az Önök kérték műsorvezetője, Bényi Ildikó is megköszöntötte a művésznőt Fotó: Csongrádi Kata

Imádják a rajongók

Az elmúlt két évben a koronavírus miatt minden művész nehéz helyzetbe került. Mostanra azonban az élet visszalendült a rendes kerékvágásba, amit Kata is tapasztal.

Számomra mindig fontos volt az ölelés. Nemcsak virtuálisan, de fizikailag is, amikor a fellépéseim után találkozom a közönséggel. Most, hogy a vírushelyzet rendeződni látszik, újra átölelhetem a rajongóimat. Végre nem csupán az interneten beszélgethetek velük, hanem személyesen is. Ilyen alkalmakkor persze a közös képek sem maradhatnak el. Hát igen: csoda az élet, hogyha szeretsz!” – fogalmazott Csongrádi Kata.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás