„Csak hazugságokat hallok tőlük” – kiakadt Schumacher családjára a pilóta volt menedzsere





Borul a bili Schumacheréknél. A hétszeres világbajnok volt menedzsere szerint a család hazudik a legenda állapotáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.21.
michael schumacher

Schumacheréknél nem feltétlenül rózsás a helyzet, tekintve, hogy a hétszeres F1-világbajnok és legenda exmenedzsere, Willi Weber kiborította a bilit. Szerinte ugyanis a Schumacher család folyamatosan hazudik a világbajnok állapotáról.

Weber és Schumacher közös története 1988-ig nyúlik vissza. Akkor ismerkedtek meg, és vette kezdetét a legendás kapcsolat. Ez egészen 2010-ig tartott, amikor Weber ellenezte Schumacher visszatérését a Forma–1 világába, így az útjaik szétváltak. A legenda menedzsere ezután a sajtósa Sabine Kehm lett.

Fotó: AFP

Weber hiába tartozott a közeli ismerős kategóriába, a világbajnok 2013-as balesete óta nem engedik be hozzá, most törte meg a csendet.

Százszor próbáltam felvenni a kapcsolatot Corinnával (Schumacher felesége), de nem válaszolt” – panaszkodott Willi Weber. „Aztán felhívtam Jean Todtot, hogy kérdezze meg, mehetnék-e én is velük a kórházba, aki azt mondta, ez még túl korai lenne. Aztán a következő nap is felhívtam, de nem vette fel. Egyáltalán nem számítottam erre, ezért pedig még mindig mérges vagyok. Sokáig kizártak engem, azt mondták, még túl korai, most viszont már inkább túl késő. Talán el kellene mondaniuk, hogy mi a helyzet valójában” – írja a Bors.

A Gazzetta Dello Sportnak nyilatkozó volt menedzser szerint a család nem mond igazat a legenda állapotával kapcsolatban.

Csak hazugságokat hallok tőlük. Évekkel a baleset után azt mondtam magamnak, hogy csak szemmel tartom a családot, hiszen nem tudok változtatni a dolgon.”

Michael Schumacher 2013 decemberében, a francia Alpokban szenvedett síbalesetet. A feje egy sziklának csapódott, és bár sisakot viselt, komoly koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett. 2014-ben felébredt a kómából, de a családja azóta sem oszt meg sokat az állapotáról.





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás