Budapesten most bármikor szembejöhet veled egy világsztár – Fotók!





Ellepték a világsztárok Budapestet, jelenleg is számos, a filmekből jól ismert színész jöhet velünk szembe. Érdemes nyitott szemmel járni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.01.
filmforgatás

Sok világsztár tölti a nyár végét és az őszt Budapesten. A legtöbben a Dűne című mozi legújabb részét forgatják nálunk, ám akad olyan is, aki csak azért utazta át a fél világot, hogy a barátnőjével randizzon a budai Várban.

Zendaya

A világ egyik legszexibb színésznőjeként emlegetett Zendayával bármikor összefuthatunk a fővárosban. A híresség rendszeresen sétál a belvárosban, sőt az ottani éttermekben is sokszor megfordul. A rajongók elmondása szerint nagyon közvetlen, szívesen áll oda egy-egy közös fotóra. Egyébként a Dűne második részének forgatására érkezett.

FOTÓ: INSTAGRAM

Tom Holland

A Marvel-filmek Pókembere kedvesét, Zendayát jött meglátogatni. A világhírű színészt a budai Várban kapták lencsevégre, ám magánéletét féltve őrzi, így jóval kevesebb fotó készül róla, mint barátnőjéről. Hogy meddig marad Tom a fővárosban, azt nem lehet tudni.

FOTÓ: AFP

Timothée Chalamet

Az Oscar-díjra jelölt fiatal színész szintén a Dűne stábját erősíti. Vele a szerencsésebbek a Sziget Fesztiválon is összefuthattak, de nemrég egy kis maceszgombócért ugrott be az egyik ismert fővárosi étterembe. Sőt, az Andrássy úton is rendszeresen megfordul, úgy tűnik, Timothée a gasztronómia szerelmese...

FOTÓ: INSTAGRAM

Josh Brolin

Ha már a Marvel-filmek Pókembere hazánkban jár, nem maradhat el a filmes univerzum Thanosát alakító Josh Brolin sem. A színészt eddig egy budapesti kávézóban és egy kis pékségben fotózták le.

FOTÓ: AFP

Dave Bautista

Lassan összeállhat egy szuperhős alakulat, ugyanis Dave Bautista szintén Marvel-produkcióval (A galaxis őrzői) vált világhírűvé a filmes berkekben. Ezúttal azonban ő is a Dűne forgatására érkezett, bár az útja nem volt felhőtlen. A színész csomagjait elkeverték, így az egyik budapesti szállodában várta az érkezésüket. Azóta persze ő is felfedezte a fővárosunkat, és az egyik budapesti edzőtermet is.

FOTÓ: INSTAGRAM

Alec Baldwin

Az emberöléssel vádolt világsztár a Jesse V. Johnson rendezésében készülő Chief Of Station című kémfilmben kapott szerepet. A produkció munkálatai még idén elkezdődnek hazánkban, így Baldwin hamarosan megérkezik. A színész egyébként azóta is rendszeresen dolgozik, hogy a Rust című film forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst. A legfrissebb információk szerint Mamie Mitchell, Alec Baldwin és más producerek ellen indított per tárgyalását szeptember 28-ra halasztották.

FOTÓ: AFP

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás