„Óriási félelem van benne, mert annyiszor elárulták” - Britney Spears 6 év után megjelent új daláról beszélt duettpartnere, Elton John





Az énekesnő botrányai után most legújabb zenéjével került a címlapokra. Az Elton Johnnal közös dala több országban is a toplistán van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.27.
vadonatúj dal

Az utóbbi időben Britney Spears nem a dalaival, hanem botrányos viselkedése miatt került a címlapokra. Most viszont ismét a zenéje miatt került a reflektorfénybe, ugyanis hosszú várakozás után végre megérkezett Elton Johnnal közös dala, a Hold Me Closer.

Hat év után jelent meg új dala Britney Spearsnek Fotó: shutterstock

Az énekesnő új számával hatalmasat robbantott és az iTunes-on az Egyesült Államokban azonnal a hivatalos slágerlista élére került került. Sőt a dal 40 országban az 1. helyen áll - írja a TMZ.

Britney Twitteren osztotta meg érzéseit új dala kapcsán.

Oké, oké... az első dalom 6 év óta!!!! Nagyon király, hogy korunk egyik legkitűnőbb férfijával énekelek… Óriási megtiszteltetés ez számomra” - írta az énekesnő.

A Hold Me Closer elkészültét ismerő források elmondták a TMZ-nek, hogy Britney „folyamatosan részt vett a dalban”, és besegített a hangzásban és a keverésben is. Az utómunkálatok során voltak ugyan fennakadások, de végül minden problémát sikerült orvosolni.

A dal kapcsán megszólalt duettpartnere, a kétszeres Oscar- és hatszoros Grammy-díjas brit zeneszerző is. Elton John a dalról azt is elmesélte a Britney-vel való együttműködést eredetileg férje, David Furnish vetette fel.Ő pedig mindig is a énekesnő csodálója volt, ezért azonnal igent mondott a felkérésre.Szurkolok neki, hogy ez visszaadja a magabiztosságát, hogy visszatérjen a stúdióba, új lemezeket készítsen, és rájöjjön, milyen marha jó... Olyan sokáig volt távol, és óriási félelem van benne, mert annyiszor elárulták, és nagyon régóta nem állt a nyilvánosság elé. Az egész folyamat során fogtuk a kezét, és közben nyugtatgattuk őt, hogy minden rendben lesz” - nyilatkozta a Guardiannek a 75 éves poplegenda.

Britney Spears és Elton John duettjét itt hallgathatod meg:





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás