RETRO RÁDIÓ

Gazdasszony lett a szexi modellből: ez áll Bódi Sylvi nagy átváltozása mögött





Már nem vonzza a budapesti élet Bódi Sylvit. Az egykori modell a celebbulik helyett ma már a téli befőzésre készülődik, és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.11.24.
Farm VIP Bódi Sylvi

Gumicsizmára cserélte a tűsarkú cipőt Bódi Sylvi. A kétezres évek egyik legsikeresebb modellje az elmúlt években gyökeresen megváltoztatta az életét: a rendezvények és bulik helyett a természetben találta meg örömét. Sylvi közel két éve költözött le vidékre, ahol a saját kertjében, maga termeli meg mindazt, ami az asztalára kerül.

– Nagyon fiatalon kezdtem a modellszakmát, a siker és a csillogás pedig egy pontig érdekes volt, de egy idő után nem éreztem, hogy bármit hozzáadna az életemhez, amit akkoriban kicsit felszínesnek éreztem – mondta el a Metropolnak Bódi Sylvi, aki éveken át eldugott kis szigeteken élt a világban, és hobbijának, a szörfözésnek hódolt.

Régen minden buliba elment Fotó: DFP

Ekkor került újra közel a természethez, amikor pedig hazaköltözött Magyarországra, már tudta, hogy elég a fővárosi életből, vidéken akarja újrakezdeni.

Leköltöztem vidékre, és elkezdtem kialakítani a veteményesemet. A kertészkedés kiskorom óta közel áll hozzám a nagyszüleim révén, hétévesen már egy saját kis kertrészt tartottam rendben egyedül. Ettől függetlenül rengeteget kellett tanulnom, a tavalyi év a kísérletezésről szólt: kitapasztaltam, hogy melyik növényt mikor, milyen körülmények között érdemes elültetni, hogyan kell ápolni. A kudarcokból tanultam, a sikerek pedig egyre vittek előre. Ráadásul edzésre sem kell járnom – tette hozzá mosolyogva. – Általában napi két-hat órát töltök a kertben, a kinti munka pedig minden izmomat átmozgatja.

Sylvi úgy érzi, a vidéki életmódban találta meg azt a lelki harmóniát, amit mindig keresett. Nem tervezi, hogy valaha is visszaköltözik Budapestre, sőt: nagyratörő tervei között szerepel, hogy idővel megtanul fermentálni, és a haszonállattartás fortélyait is kitanulja. Ez utóbbihoz nagy segítségére volt a TV2-n november 22-én indult Farm VIP második szériája, aminek köszönhetően sokat tanulhatott.

A műsorban tizenöt társával küzd a győzelemért. A régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

– Évek óta alig vagyok jelen a médiában, és ez tudatos döntés volt. Míg régen élveztem a szereplést, ma már csak olyan műsorokat vállalok el, amelyek értéket közvetítenek vagy amelyek által én is tanulhatok valami újat. A Farm VIP-ben ez megadatott – árulta el Sylvi. De vajon hogyan jött ki a társaival, mi várható a műsorban? – A kemény munka számomra sosem okozott gondot, viszont mivel nagyon szeretek egyedül lenni, nem tudtam, hogyan fogok kijönni majd számomra szinte teljesen ismeretlen emberekkel összezárva. Szívesen dolgozom csapatban akkor, ha látom a többieken, hogy ők is mindent beleadnak és szívvel-lélekkel végzik a dolgukat. Nos, ebben a műsorban értek meglepetések bizonyos emberek részéről, és nem csak pozitív értelemben, de a többi az adásokból kiderül...

Most a Farm VIP-ben bizonyítja rátermettségét Fotó: TV2

 





Ezeket olvastad már?
Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás