Bereczki Zoltán január közepén jelentette be Instagramján, hogy lebetegedett, és az állapota nem teszi lehetővé, hogy a Játékszínben fellépjen.

„Sajnos lebetegedtem…! Így a mai Dolgok, amikért érdemes élni előadás a Játékszínben elmarad! Elnézést kérek mindenkitől kellemetlenségért! A színház által megadott információk alapján a jegyek március 18-ára érvényesek” – írta Instagram-bejegyzésében a sztár, aki jelenleg színpadi színészként tevékenykedik. Bár önhibáján kívül kellett lemondania a színpadra lépést, nagyon sajnálja a rajongóit, akik így csak később láthatják a produkciót, amiben ő is szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés

Néhány napja újra jelentkezett az állapotával kapcsolatban Zoli, aki elárulta, hogy rengeteg támogatást kap a követőitől, azonban még nem küzdötte le a betegséget. Jó hír azonban, hogy nem súlyos a helyzet. Erre viccesen mutatott rá a színész.

„Bár még nem vagyok túl rajta – szerintem megmaradok˝ – írta Instagramján egy friss posztjában Bereczki Zoli. Arról, hogy mivel fertőződött meg, egyelőre nem árult el semmit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés

Legújabb dalát, a Varázslatos éjt pedig itt tudjátok meghallgatni: