Árpa Attila nyíltan elismeri, hogy szeret tenni azért, hogy jól nézzen ki. Alapvetően természetes úton igyekszik fiatalos maradni, de amikor ez már nem elég, akkor akár a plasztika mellett is döntene.

„Azt gondolom, három meghatározó tényező van a külsőnk kapcsán. Az első a genetika, ami vagy szerencsés, vagy nem. A második az életmód, és szerintem csak a harmadik helyen van a plasztika, ha az első kettő nem elég” – mesélte a Best magazinnak a sármos színész. Attila egyébként már átesett korábban szépészeti beavatkozásokon, hiszen volt már hajbeültetése is, sőt egy szerep kedvéért egyszer még az arcát is megfiatalították. Persze ezeket ő büszkén vállalja, sőt még mesélt is róluk.

Manapság már nem csak a nők, a férfiak is harcolnak az öregedés ellen, egyre többen döntenek a plasztikáztatás mellett….

Posted by BEST Magazin on Thursday, September 16, 2021

„Eddig csak minibeavatkozásaim voltak, azok is általában munka miatt történtek. Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. De a különböző fiatalító kozmetikai kezeléseket sem szoktam visszautasítani. És simán eljöhet az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel és sérülésekkel” – ismerte be Árpa Attila, hogy nincsen ellenére a változásoknak.