Árpa Attila: a legnagyobb őrültségre is képes vagyok, hogy nővel ismerkedjek





A kamasz Árpa Attila szó szerint mindent megtett annak érdekében, hogy az övé legyen a kiszemelt nő, ám valamiért rendre kudarcba fulladtak a próbálkozásai. Szerinte a felnőttkori szerelmi csalódásai innen eredeztethetők.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.06.13.
a nagy ő

A sármos színész-rendező-producerről biztosan mindenki azt gondolta, hogy már fiatal kora óta könnyen ment neki az ismerkedés. A jó megjelenés és a nagy duma azonban – mint most kiderült – sokáig kevés volt ahhoz, hogy a kíváncsi kamasz megkapja azt a nőt, amelyiket kinézte magának – írja a Bors.

„A legnagyobb őrültségre is képes vagyok”

Árpa Attila a hétvégén egy sokat sejtető üzenettel jelentkezett a Facebook-oldalán. Azt írta: „A legnagyobb őrültségre is képes vagyok, hogy nővel ismerkedjek.” A bejegyzés egyfelől utalhat arra, hogy a híresség ősszel főszerepet kap A Nagy Ő című TV2-es realityben, ahol szingli hölgyek versengenek a kegyeiért, de jelentheti azt is, hogy visszasírja azt az időszakot, amikor először elindult női szíveket összetörni. A választ személyesen Árpa Attilától szerettük volna tudni, akitől azt is megkérdeztük, hogy pontosan milyen őrültségeket követett el a sikeres csajozás érdekében?

Fotó: Bors

„Szóba sem álltak velem”

– Volt itt sok minden… – gondolkodott hangosan a kérdés hallatán a színész, majd így válaszolt:

Akkor mondok olyat, amelyik még elbírja a nyomdafestéket – kuncogott a telefonba, és sztorizni kezdett:

Tizenhat éves voltam, amikor Kaliforniában letettem a jogsit, így ott már vezethettem, Németországban viszont, ahol éltünk, ott elvileg nem… Ez persze nem állított meg. Akkoriban a nálam idősebb csajokért voltam oda, a 18-20 évesekért, akik értelemsze­rűen szóba sem álltak velem. Ezért az egyik alkalommal például elloptam apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz, de nem jött össze a randi – mesélte, majd így folytatta:

– De Amerikából is van ilyen történetem: ott a háromhavi pénzemen, amit a megélhetésre kaptam, mint cserediák, vettem egy használt Cadillac Eldorádót, és azzal indultam egy lány után. Gyönyörű út volt, a tengerparton autókáztam, aztán mikor odaértem a nőhöz, kiderült, hogy neki már van barátja. A csalódásomat csak tetézte, hogy a Cadillac lerobbant alattam, ott kellett hagyni az út szélén. Mint egy vert sereg, vonattal mehettem haza.

„Sosem tudták meg, hogy miket tettem értük”

Árpa Attila azt mondja, ezek a csalódások tették azzá, akivé mára vált.

Érdekes, hogy azok a nők, akikért bármilyen őrültségre képes voltam, sosem tudták meg, hogy miket tettem értük, hiszen nem jutottam el hozzájuk. Azokba voltam ugyanis szerelmes, akikkel nem voltam egy súlycsoportban. Ezekért a kamaszkori sebeimért a felnőttkori szerelmeim fizetnek most meg.





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás