A Rust című film forgatásán történt tragédia nagyon megviselte Alec Baldwint: a fiatal operatőrnőt véletlenül lelőtte a színész, mert mint kiderült, éles lőszer volt a kellékfegyverben. A vizsgálat végül bebizonyította, hogy nem ő volt a hibás, mégis sokan őt vádolták azzal, hogy gondatlanul járt el, így nagyon nehéz időszak áll mögötte.

A Deadline információja szerint most a Chief Of Station című filmet forgatja, amelyben egy volt CIA-ügynököt alakít. A mozi egyes jeleneteit Budapesten forgatják majd, így Baldwin is a fővárosban tartózkodik majd egy ideig. A film másik főszereplője Olga Kurylenko lesz, akit a legtöbben A Quantum csendje című James Bond-filmből ismerhetnek. Ez persze azt is jelenti, hogy a színésznő is bármikor feltűnhet majd a fővárosban.

Alec Bladwin teljesen összetört közvetlenül a baleset után Fotó: Twitter

Alec Bladwin teljesen összetört közvetlenül a baleset után Fotó: Twitter

Elárasztják a világsztárok Budapestet

Az elmúlt időszakban több világsztár is aránylag hosszasan időzött Budapesten, mert itt forgattak vagy még mindig forgatnak az itt készülő produkciókban. Július végén például Zendaya a Dűne második epizódjának forgatása miatt jött Budapestre, Johnny Depp egy másik mozi miatt érkezett, és ez a névsor még további hírességekkel bővül majd.