A július 23-án, szombaton induló, Talk 44 című műsorból ezúttal sem fog hiányozni a Robi védjegyévé vált csibészesen szemtelen humor és a tabudöntögető témák. Az első vendég szombaton 19 órakor G.w.M. lesz, akit a műsorvezető alaposan megizzaszt kendőzetlenül őszinte kérdéseivel.

A tévézés továbbra is az életem része marad, de közben, július 23-án elindul a saját online produkcióm, a Talk44” – nyilatkozta Robi. – „A podcast stílusban készülő műsorban ‘klasszik beszélgetések’ várhatók meglepő fordulatokkal a hazai sztárvilág legnépszerűbb szereplőivel. A Talk 44 nem csak a YouTube-on lesz elérhető, hanem a legnagyobb streaming-szolgáltatóknál is.”

Ábrahám Róbert

Ábrahám Róbert a Talk 44 című beszélgetős műsorral tér vissza az online világba

A népszerű influencer 2017-ben robbant be az online világba, ahol hamarosan több százezres – néha milliós – nézettséggel rendelkezett. Ezután két évig vezette a televíziós beszélgetős műsorát, ahol megfordult a meghatározó hazai hírességek krémje, és számos esetben Robinak nyíltak meg azokkal a vallomásokkal vagy „nagy bejelentésekkel”, amik utána hetekig tematizálták a hazai bulvárvilágot. A műsorvezető YouTube-csatornáját már 2018-ban az egyik legígéretesebb hazai csatornának választotta a sajtó, ezért is övezi nagy figyelem a többévnyi „online leállás” utáni visszaérést.

A Talk 44-en kívül Ábrahám Robi beugróként feltűnik majd Jeszenszky Zsolt műsorában a Politikai Hobbistában is, a Hír TV-n, és a napokban megkereste őt műsorvezetői ajánlattal egy kereskedelmi csatorna is.