RETRO RÁDIÓ

„A gyereknevelés vakrepülés” – ezért nem mer babát vállalni Agárdi Szilvi





A gyönyörű énekesnő és esélyegyenlőségi aktivista bizonytalan benne, hogy egyszer édesanya lesz-e. Most őszintén elmondta, miért félne babát vállalni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.05.
gyerekvállalás

Agárdi Szilvi születése óta látássérült. Bal szemének teljes vaksága mellett a jobbon volt 9 százalék látásmaradványa, de 2021 tavaszán négy nap alatt azt is elvesztette. Ennek ellenére igyekszik teljes életet élni: modellkedik és énekel, teljesen vakon a szelfizés rejtelmeit is kitanulta, a konyhában otthonosan mozog, sőt pár hónapja a szerelem is újra rátalált. A Bors beszámolója szerint alighanem pont emiatt, de egyre többen teszik fel mostanában a kérdést neki: szeretne-e majd egyszer anyuka lenni?

 

„Az egész családom mellettem állna”

„Anyának lenni óriási felelősség. Ha belegondolok, olyan labilis a világunk, nem mernék gyerekeket vállalni ebben a bizonytalan létben. De persze, tudom: az egész családom mellettem állna egy ilyen szituációban úgy, ahogyan a jövendőbeli apuka is. Gergővel is beszéltünk már erről, de még fiatal a kapcsolatunk, és mi is fiatalok vagyunk a családalapításhoz. Félnék, hogy nem látom, mit csinál, azt mondják, a gyereknevelés egyébként is egy vakrepülés” – ütötte el Szilvi az élét végül a kérdésnek, ahogyan szokta viccesen. Ugyanakkor nagyon vallásos, ezért úgy van vele, ha Isten úgy akarja, egyszer ő is édesanya lesz.

Szilvi és Gergő egyre többször beszélgetnek a családalapításról Fotó: Bors

„Nem lenne fair”

Egy megfakult emlék is eszébe jutott Szilvinek: anyukája szomorúan említette, hogy míg más anyákra visszamosolygott a gyermekük, amikor összetalálkozott a tekintetük, velük nem így történt. Gergővel is szót ejtettek a gyerekvállalás nehézségeiről, és a fiatal fiú, úgy tűnik, igen érett hozzáállást tanúsít. „Úgy érzem, nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját, ahogy változik, ahogy rámosolyog, az első lépéseket. Igazságtalannak érezném ezt a dolgot” – emlékszik vissza az énekesnő egy korábbi beszélgetésükre párjával, de hozzátette azt is, hogy ugyanakkor személyesen is több családot ismer, ahol vakon vállaltak gyermeket, és jól vannak – nyilatkozta a Borsnak.

 

„Beszéltünk a közös jövőnkről”

„ A vaksághoz is hozzá lehet szokni!” – terelte egy kicsit ezzel más irányba a beszélgetést, és kiemelte: semmiképpen nem szeretne panaszkodni, hiszen érzi az emberek szeretetét magán. S noha saját magával is nagy küzdelmeken megy keresztül, Szilvi mégis teljes életet él szerelmével, Gergővel. „Rengeteget beszélgetünk, ez a mi mindennapjaink része, és igen, már szóba került a közös jövőnk is. Még a szüleimmel élek, de sokat vagyunk együtt Gergőkével, és nagyon jól kijövünk. Szokták kérdezni, hogy tudom-e, milyen helyes pasi. És igen, tudom!” – nevetett szerelmesen Szilvi.

 





Ezeket olvastad már?
Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás