74 éves lett Zalatnay Sarolta, mégsem telt felhőtlenül a születésnapja





Családja meglepte Cinit 74. születésnapja alkalmából. Ha csak egy napra is, feledni tudta az elmúlt hetekben ért veszteségeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.14.
ünneplés

Vasárnap reggel Zalatnay Sarolta lánya, Niki „összehívta” a családot, a barátokat, hogy együtt ünnepeljék az énekesnőt 74. születésnapja alkalmából - derül ki a Bors cikkéből.

„Nem számítottam arra, hogy a barátok és a család egy része is meglátogat minket. Főleg azért ért váratlanul, mert kilenc napja kaptam meg a harmadik vakcinát, a doki azt javasolta, amíg a védettség nem alakul ki, kerüljem a nagyszabású, ölelkezős rendezvényeket” - kezdte mesélni a lapnak Cini, aki különleges ajándékot kapott a lányától.

Családja meglepte Cinit 74. születésnapja alkalmából (Fotó: Máté Krisztián/MK/Ripost)

„Reggel, mire kikászálódtam az ágyból, egy hatalmas csokor virággal, és egy óriás játék macival várt Niki. Azért kaptam, mert minden évben elajándékozom a szegény gyerekeknek az összes plüssömet, és egyszer viccből kértem egy medvét. Csodásan indult a reggelem” – mesélte meghatódva az énekesnő.

Ha óriási bulit idén nem is tudtak tartani, de olyan emberekkel ünnepelhetett, akik közel állnak hozzá.

„Kicsit szomorúsággal töltött el, hogy mindenki nem tudott ott lenni, aki számít, fontos lenne nekem. Ennek az az oka, hogy van aki nyolcvan év fölött jár, és félnek a járvány következményeitől” - mondta Cini aki azt is elmesélte, hogy a december a kedvenc hónapja nem csak a Mikulás, a karácsony és a szilveszter miatt, de számos családi névnap, születésnap esik erre az időszakra.

Cini imádja a decembert, mert rengeteg családi névnap, szülinap esik erre a hónapra (Fotó: Metropol)

Cini sosem foglalkozott az évekkel, nem tagadta le a korát, mára elfogadta az idő múlását is.

„Jövőre leszek 75 éves, ebből az alkalomból teljes szívvel és minden energiámmal fogok készülni a nagy bulimra. A Jóisten csak adja meg, hogy egészséges legyek, a hangomnak ne legyen semmi baja. Most az elmúlást Mecky kapcsán másképp élem meg. Borzasztó érzés, hogy ennyi év elmúlt, és mi még mindig úgy érezzük, van még bennünk, egyszer csak a sors mégis úgy dönt, ennyi volt megírva. Megkönnyeztem már sok barátot, a zenésztársaimat, akik elmentek, de büszke vagyok, hogy ismerhettem őket” – zárta az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás