Nagy bejelentéssel állt elő Mikes Anna: ez volt az utolsó

A profi táncosnő videóval mutatta meg, hol töltötték az utolsó szabad hétvégéjüket.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.26.
Krausz Gábor Balaton nyaralás Mikes Anna

Ugyan a kánikula továbbra is tombol, a nyár lassan már a végéhez közeledik. Sokan azonban még az utolsó pillanatban szeretnek beiktatni egy kisebb kiruccanást, mielőtt visszatérnének a dolgos hétköznapokhoz, a gyerekeknek pedig kezdetét venné az iskola vagy az óvoda. Így tettek Mikes Annáék is: a profi táncosnő egy, a közösségi oldalán közzétett videóban mutatta meg, hová látogattak el még az utolsó szabad hétvégéjükön.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor / Fotó: Havran Zoltán

Utolsó szabad hétvégénket a Balatonon töltöttük

- árulta el Instagram-oldalán Mikes Anna, mialatt egy, az elmúlt pár napot összefoglaló videót osztott meg, a rajongók legnagyobb örömére.

Öröm látni, ahogyan éltek. Isten is egymásnak teremtett benneteket

- jelentették ki az egyik hozzászólásban.

Azt hiányoltam, hogy rólad nem láthattunk ilyen tematikájú felvételt. Viszont most jön a visszatérés a hétköznapokba ebből a csodálatos nyaralásból. Ehhez szeretnék sok erőt kívánni! Kitartást!

- üzente a táncosnőnek egy másik követő.

Mikes Anna és párja, Krausz Gábor szerelme még a Dancing with the Stars során szökkent szárba, a nyár során pedig Szicíliába is elutaztak közösen. Akik pedig esetleg hiányolják a szerelmespárt a tévé képernyőjéről, azoknak már nem kell sokáig várniuk: a táncosnő és a sztárséf is a versenyzők közt lesznek a szeptember 1-jén induló Ázsia Expressz ötödik évadában.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás