Olimpia 2024: Várkonyi András szurkolóvá tette unokáját

A színművész a napokban ünnepelte 75. születésnapját. Várkonyi András mesélt a családi ünnepségről, unokájáról és arról, hogyan szurkol az olimpiára.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
Várkonyi András Zamárdi Olimpia színész vörösbor

Várkonyi András július 26-án ünnepelte 75. születésnapját, amelyről úgy nyilatkozott, nem szoktak nagy felhajtást csinálni, idén azonban mégis különlegesre sikeredett.

Várkonyi András
Várkonyi András felesége különleges meglepetéssel készült a színész számára (Fotó: archív / Hot! magazin)

Felesége szokatlan meglepetéssel készült

A színművész elárulta, felesége nem mindennapi ajándékkal lepte meg. 

Amikor felébredtem reggel a feleségem mellett, ott találtam közöttünk valamit, méghozzá egy pohár vörösbort: jóféle, villányi vörösbort. Ezzel adta a tudtomra, hogy nem feledkezett meg rólam. Egyedi és eredeti ötlet

– kezdi nevetve András.

Bár a születésnapja javarészt munkával telt, ahogy a legtöbb esetben, azért jutott idő rá, hogy elmenjenek a kedvenc vendéglőjükbe. A feleségemmel, fiammal, menyemmel és az unokámmal töltöttük az estét, abba a pilisvörösvári vendéglőbe mentünk, ahol az aranylakodalmat is ünnepeltük. Nagyon szeretjük, mert közel van, ezért nem kell autóba ülni, és így meg tudunk inni egy pohár pezsgőt is.” 

Várkonyi András
Várkonyi András követi az olimpiát (Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin)

Várkonyi András követi az olimpiát

Várkonyi András elárulta, hogy az elmúlt hetet a Balatonon töltötték unokájával, ahol az olimpia is a program része volt. „Most jöttünk haza Zamárdiból, a Szent Kristóf Pincészetben voltunk, ahol borospince van egybekötve egy szállodával. A feleségemmel, unokámmal és a kutyával jöttünk le. Az unokámat nem érdekelte annyira az olimpia, inkább x-boxozott az elején, 

aztán amikor látta, hogy megrendülten állunk a himnusz alatt és így izgulunk az utolsó pillanatban is, felkeltette az érdeklődését, hogy mi lehet az, ami ennyire leköt bennünket. Utána már ő is velünk izgult, tulajdonképpen szurkolót csináltunk belőle.

S hogy mely versenyszámok a színész kedvencei? Ezzel kapcsolatban bevallotta, az aranyérem a legfontosabb. 

Önzőnek hangzik, de én azokat a számokat szeretem, ahol esélyesek vagyunk, mert ahol tudom, hogy csak a tizenhatodik helyre futunk be, az bosszant.

„Drukkoltam a tőrözőknek, örültem az úszóknak, Milák Kristófnak, jön majd az evezés, tőlük például aranyat várok. Számon tartom a nagy eredményeket.”

A színész rengeteget dolgozik nyáron is, sokat szinkronizál. Mint mondja, még két vidéki előadása lesz, de augusztus végén valószínűleg jut majd idő még egy kis pihenésre Cserkeszőlőn, ahová feleségével mennek. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás